Zdravím , mám stále dookola problémy s cystami a som aj po LSK ,dala som tu už niekoľko príspevkov ...gyn.mi povedala že najlepšie bude pre mna otehotnieť ..no končím čoskoro školu tak ešte chcem chvíľku počkať ...chcela by som zatiaľ vyskúšať niečo na podporu vaječníkov alebo niečo čo by mi pomohlo uľaviť od týchto problémov a zároveň trochu začať pripravovať organizmus na tehu ..myslite že by bol vhodný infolic ?alebo poznáte nejaký iný liek ?dalujem 🙂)
@macko1007 ja by som vyskúšala bylinky, inofolic je drahý...alchemilku kvapky,vitex jahňací a všetky také možné bylinky na úpravu cyklu a sú aj čisto na PCO bylinky-kvapky, keďže nejdeš hneď plodiť kvôli škole nevyhadzovala by som za inofolic prachy...
papaj kys. listovu - ja som infolic brala 2 roky a nepomohol mi k otehotneniu ani k nicomu, bolesti som mala uplne rovnake ako vzdy, podla mna zbytocne drahy marketingovy tah
Skus bylinkove caje... Mne osobne pomohli a inofoloc som pouzivala tiez.... Kupele v ruzovej soli(himalajska) je to dlhy proces ale oplati sa.. Hlavne ziaden stres lebo to je hlavny spustac u zien... Vsetko bude dobre neboj...
@nikol26692 no práveže už mám hlavu v smútku ..čochvíľa 20 a už sa dlho s týmto trápim ..
@macko1007 Inofolic aj mne odporúča lekárka a keď plánuješ tehotenstvo, tak aj kyselinu listovú.