Ahojte, mám žlté zuby, napriek tomu, že nefajčím, nepijem kávu, čaj minimálne, zuby si umývam 2x denne od malička. Ešte ich mám žlté "na preskačku", čiže jeden zuby viac žltý, druhý menej. Som objednaná na dentálnu hygienu (je pravda, že som dlhšiu dobu nebola, keďže sa mi nerobia kazy, tak len raz do roka na preventívku k zubárovi a nič viac) , pomôže mi zuby aspoň trocha vybieliť, keď mi budú robiť aj prieskovanie? Ďakujem vopred za všetky odpovede.
to pieskovanie ti pomoze skor v tom, ak by si mala na zuboch nejaky povlak, napriklad od kavy, fajcenia atd.. ale nevybieli ti ich, to by si musela ist na bielenie 🙂
a keď mám zubný kameň, ten mi aspoň odstránia?
Kameň ti odstránia určite.
Mne dentalna hygiena vzdy zuby vybielila. Nie zeby som mala zlte, ale vzdy som videla rozdiel. Teda dentalna hygiena aj s pieskovanim. Ale ja som kavickar a cajickar... Ved uvidis sama...
Kamen urcite odstránia a ak ho je viac, vdaka dentalnej vyzeraju zuby cistejsie a logicky aj belsie. Rozdiel urcite bude vidieť, i keď take “celebritovsky” biele nebudú.
Nie. Mam prirodzene zltsie zuby. Max jeden odtien.
vyslovene, ze belsie ich mat nebudes, ale ak su "zajdene" a mas tam kamen, tak po odstraneni budu vyzerat isto zubky cistejsie a krajsie uz na pohlad 🙂
super, teším sa a už som si zisťovala aj ceny bielenia v tej klinike, kde sa chystám na dentálnu....aj keď sú ceny vyššie, možno to skúsim, tak moc by som chcela mať zuby také, aby som sa nemusela kontrolovať pri usmievaní😢
Mojmu synovi narastli trvale zuby ovela zltejsie ako malliecne a nie ne su belaie po dentalnej.
Ja som tiež bola viackrát, a nevidela som žiadny rozdiel, len niekoľko dní mi strašne boleli ďasná a krvacali
Nie, nepomoze.
Nie,vôbec žiadny rozdiel.
Nie. Budu hladsie, ale nie bielsie.