Ahojte, mam absolvovat cievkovanie, vyter z moc. rury a cystoskopiu. Mam velmi bolestivu moc. ruru, reze ma pri moceni, celu ju mam ubolenu, ako by som tam mala ranu.
Pomoze mi, ked si pred vysetrenim dam ibalgin alebo panadol ultra? Zmierni mi to bolest? Neskusali ste to niektora?
@klip0 nie, vraj sa to nerobi pri tychto vysetreniach. Ani neni ako, treba odobrat vzorku.
@anonym0001 nie nepomoze. A nemozu pouzit ani emlu? Je to znectlivujuci krem.
@kittykat22 asi nie, ster ani moc nemozu obsahovat krem. Na cystoskopiu mi mozu dat necitlivujuci gel, ale vraj nefunguje (zabera po hodine, aj to nie je zarucene).
@anonym0001 neviem tak ak ta to velmi boli a zakrok trva dlhsie ako par sekund, mozno by som sa informovala aj na narkozu. Ale teda neviem ako velmi bolestive to je, ale tak nemôžu ta "mučiť"
@anonym0001 takze cytoskopia sa bezne robi bud pod celkovou alebo pod lokalnou - cj krem. Dava sa na povrch, zakryje sa plast. foliou a do 10 min je cast zneclitivena. Dava sa povrchovo, netreba ju vtierat. Som si 100% ista ze funguje. Na tvojom mieste sa informujem na oddeleni kam pojdes - aku formu anestezie je mozne spravit. A pokial ti povedia, ze ziadnu netreba, tak by som kontaktovala ine pracovisko.
Ibalgin Vám trochu určite pomôže je to liek od bolesti držím palce
@anonym0001 ele mesocain ti dajú.. Si pýtaj ak nie..
V príbalovom letáku Algifen neo : Používa sa aj na tlmenie bolesti pred vyšetrením pomocou nástrojov a po ňom (tzv. inštrumentálne vyšetrenie), a na tlmenie bolesti po malých operačných zákrokoch.
@andrea163 oh vyborne, ten si zozeniem, ďakujem 🙏🏻
Skoda, Algifen neo je len na predpis. Zobrala som 2 ibalginy, ale ziadny efekt.
@anonym0001 a to ti nebudu nejak znecitlivovat ked to mas taketo?