Ahojte, mate niektora skusenosti so zazvorovym cajom pocas chripkoveho obdobia?
Jednoznacne mi to pomohlo, odporucam!!!!!
🙂 ahoj, já si dávám zázvorový čaj s medem pokaždé, když mám pocit, že na mě něco leze...a když byly plískanice a Johance začínala rýma, tak jsem jí kousíček nastrouhala do jablíčka a zalila trošičku vroucí vodou, aby pustil...a pomáhá nám... 🙂
určite ho odporúčam aj ja, kedze v tehu by sa antib. moc nemali tak som sa liečila len so zázvorom 🙂
ano pomohol ale nechutil ... ale co uz ved ako asa hovori co je zdrave to je nechutne 😀 😀 😀
Aj ja posledne dni pijem tak 2x denne, podla mna pomaha, zachytila som chorobu na zaciatku a nepostupuje dalej, odporucam 🙂
pomohol, ja mám v chladničke urobený z neho taký "elixír" - nastrúhaný zázvor najemno + citrónova šťava + med , koncentrácia tak podľa odhadu, ale toho citrona tam musí byť dosť, aby zázvor plával a aby to nebolo moc silné... mne to hroooozne chutí, keď otvorim chladničku a napadne ma, dám si hneď jednu-dve lyžičky ekrazitu 😀 , alebo keď na mňa niečo lezie, odporúčam. A tým že je to chladné, nie je to také veľmi ostré, lebo napr . horúci zázvorový čaj mi vôbec nechutí. Inak tento elixír sa dá dať kľudne aj do čajíku. Tak na zdravie! 😎
Ja som našla tento recept a mám pocit že sa mi polepšielo. 🙂
http://fytoterapia.albumy.biz/prechladnutie-chr...
Na kasel zazvorovy caj mi pomohol dost
ahoj januschka10,
my s manzelom sa inak ani neliecime. Myslim take to prvotne liecenie ked sa to podchyti na zaciatku. Zatial nam to vzdy zavbralo a synovi to zvyknem davat do polievky kedze je to silne a nevypil by to.