Som 4mesiace po pôrode a strašne mi začali vypadávať vlasy. Skúšam tie Revalid tabletky, šampón a kondicionér. Myslíte že to pomôže, alebo poznáte niečo lepšie ???
Me nepomohl...
Nepomohol. Pomohla az silicea - schusslerova sol
Mne veľmi pomohol. Ja som mávala vypadávacie obdobia, tak som vedela kedy treba začať brať-aspoň 2 mesiace pred tým obdobím a vlasy nepadali. Po odkojení som sa dala ostrihať, lebo mi behom dvoch týždňov vypadala polovica vlasov a od vtedy sa to našťastie upokojilo. Ale na jeseň asi zase vyskúšam, lebo som ich mala aj veľmi kvalitné kým som brala Revalid, ale napr. šampón mi nerobil dobre vôbec-strašne mi mastnil vlasy.
na to ti nepomoze nic,je to normalna vec po porode a postihne skoro vsetky zeny,kedze pocas tehu vlasy padaju minimalne,som 8 mes. po porode a az teraz mi prestali padat,chce to len cas a napravi sa to samo 😉
Mne pomohla kombinacia Revalid+Biohar (tonikum do vlasov), uzivanie zinku a tekvicoveho oleja. Podla mna musis na to ist znvutra aj z vonku, mne vypadalo nadmerne mnozstvo, ale ze brutaaal, vplyvom kojena a uzivania injekcii. Teraz mi po celej hlave vyrastaju nove vlasy... ;)
mne veľmi pomohol, asi pred mesiacom (4.mesiac po pôrode) mi neuveriteľne začali padať vlasy, ale tak, že som každý deň zvysávala kopec vlasov po byte...až sa mi urobili kúty, bolo mi do revu...tak som si kúpila revalid tobolky, beriem ich cca mesiac, vlasy síce padajú (hormóny neoklamem), ale už je ich tak o polovicu menej, dokonca začali dorastať, vidím to najmä na tých kútoch...k tomu mám ešte šampón Panthenol,z drogérie, stojí okolo 4 eur veľká fľaša, vyzerá, že nie je nič moc, ale mne pohol už pri staršej keď mi padali vlasy a mám ho aj teraz...
Ahoj, ja som REVALID brala este pred casom, ale vobec nezabralo, navyse ma po nich napinalo na vracanie, zatazovali zaludok. Ked mi padali vlasy po porode, po tom ako som skoncila kojenie zacala som brat FORCAPIL, u nas sa sice tazko zhanal, nasla som az v piatej lekarni- ale musim pivedat ze veru pomohol. Cenovo zhruba ako revalid, je to na tiectri mesiace tiez. A potom este svagrina uziva taky lacnejsi vitaminovy variant BIOSIL, to tiez nie je na skodu. Jej pomohol aj ten biosil. A zas kamaratka uziva nejake super tablety take drahsie, a nevie si vynachvalit. Neviem presne co su zac, ale nejaka taka lepsia znscka.
Jednoznacne biohar vlasova voda,pomohla mi po tyzdni a to mi vypadavali dost a tiez mi bolo vidno aj lisiny,odvtedy mi vlasy nevypadavaju a to som vybrala len jedno cele balenie.
Mne nepomohol. Ale brala som ho krátko, lebo mi bolo po ňom zle od žalúdka.
ani mne nepomohol,ale pomohol mi citron......polku treba vyžmýkať do 2 dcl vody a piť každý deň ráno po prebudení, minim, polhodku za tým nepiť ani čaj a ani kávu, taktiež ani nič nejesť.....mne osobne velmi pomohol a nielen proti vypadávaniu vlasov
proti padaniu mi pomohol šampón Vichy a šampón Elseve proti padaniu, ten je ešte aj lacný a je aj balzam k tomu...
Mne nepomohlo nic z lekarne a to som skusala sampony, tabletky, vselijake vodicky na vlasy a nic. A potom som zacala jest kazdy den len zeleninu, ryby a skoro ziadnu varenu stravu a padanie postupne prestalo. Lenze, ked som s tym prestala, lebo mi chybalo maso, tak aj vlasy padaju dalej. Takze sa asi vratim k tej zelenine a rybam🙂
ja som si kúpila šampón Biohaar v lekárni a ten mi veľmi pomohol, vlasy prestali vypadávať až po cca vypoužívaní druhého balenia, ale to je prirodzený stav, lebo je treba aby vypadli všetky poškodené vlasy a na ich mieste začnú vyrastať zdravé, ktoré už nevypadnú. Majú k tomu aj tonikum na vlasy aj tabletky. Ale ja som si kúpila k tomu šampónu tabletky Revalmax- sú o viac ako polovicu lacnejšie ako revalid a pritom je to to isté- len slovenský výrobca 🙂
O revalide som si zistovala nejake informacie, narazila som na tento clanok https://vypadavanievlasov.net/revalid-pre-koho-... a potom som si ho zakupila. Mozem povedat, ze pomohol.
Velmi dobry clanok. Dlho som sa rozhodovala, ci si revalid kupit, kedze nepatri medzi najlacnejsiu zalezitost, ale nakoniec jeho kupu nelutujem. Sice s vlasmi ziadne zazraky neurobi, ale mierne zlepsenie vidim.Pri rozhodovani mi pomohol aj tento clanok, mozno sa pomoze rozhodnut aj dalsim ludom.
https://vypadavanievlasov.net/revalid/
Mojej švagrinej pomohli, ja ich beriem tiež, ale výsledok vidno až o 2 mesiace. Približne. Inak vypadávanie po pôrode je normálne. Aj mne vypadávajú, ale zase, nech nemáme lysiny, no nie??? 😝