Pomohol vám psychológ, keď ste mali popôrodnú depresiu?

23. júl 2020

Ahojte, su tu zeny ktorym realne pomohol psycholog s touto diagnozou?

brna1989
23. júl 2020

Ja som mala po prvom pôrode, dnes má syn 6rokov.moj stav bol aj popôrodný,ale aj dlho potom cca do 3rokov syna
Chodila som psychologičke,ale teda až po tom 3roku syna.neskoro som sa na to dala.
Nič ma netesilo,nonstop plačlivá, unavena.syn bol kľudne a dobre dieťatko.na pôrod som ani nepomyslela, že by som ešte niekedy dala.a dnes mám druhé dieťa,16mes slečnu.
Psychológ mne osobne pomohol.

endzi83
23. júl 2020

Ano mne tie sedenia pomohli. A sama som chcela ist a na sebe pracovat, ale kym sa na to prislo tak to trvalo. Ale uz musim poklopat ze lepsie sa mam.

havana40
23. júl 2020

Ja za seba musim povedat ze ja som nevyhladala psychologa. S otcom maleho sme neboli spolu paradoxne ked sa dozvedel co mi je kazdy bozi vecer so mnou vela rozpraval a rozpraval. Vobec to ale nebolo len o malom celkovo sa so mnou rozpraval o vsetkom o mojich pocitoch k sebe samej o mojich pocitoch k malemu o mojom celom dni o mojich priateloch a priatelkach mojej rodine, vzdy sme spolu toho tolko prebrali ze nakoniec po asi 3 mesiacoch to uplne zmizlo. samozrejme ze cele to malo svoj priebeh a u kazdej zeny to je asi aj ine a inak to trva ale nebyt jeho a jeho dlhych rohovorov tak neviem 🤷‍♀️. A musim povedat ze par rokov neskor som.bola jeho psycholog na telefone zasa ja ked sa rozisiel so svojou dlhirocnou priatelkou on a bol na tom zle .