Ahojte som vo veľmi ťažkej situacii a mam pocit že sa zadusim. Prežívam najťažsie dni môjho života. Zo zaciatku ked to cele zacalo som sa uzavrela do seba a nedokazala o tom rozpravat ake mam pocity,co prezivam,co mi ide hlavou atd .... teraz ked uz aj nieco poviem, tak mam velku oporu v rodine,manzelovi vo vsetkych ale aj tak mam lepsie dni aj horsie a rozmyslam nad psychologom ci ked sa vyrozpravam tam ci mi to trosku viac nepomoze.
Pomohlo vam to ? Nespravili z vas este "debila" nepotrebujem lieky len sa vyrozpravat. Ďakujem za odpovede
Ja som mojmu psychologovi vdacna najviac jak sa len da.. Urcite chod len si vyber spravneho cloveka
Mne to VELMI pomohlo. Odporucam!!
Takisto - žiadne lieky, návštevy psychológa, ktorý ťa vypočuje, poradí, pomôže. Mne osobne to veľmi pomohlo a netuším, kde by som bola teraz, ak by som sa vtedy nerozhodla k nemu ísť. Trvalo mi to a stálo ma to veľa síl, ale nakoniec som sa k tomu odhodlala a som vďačná sama sebe.
dobrý psycholog môže len pomôcť
asi som natrafila na mizernú psych.
bola som vybavená behom pár minút...vraj sa musím s tým vyrovnať....a mohla som ísť...
Veľmi mi pomohla a odporúčam to všetkým.. stačil 1 rozhovor a doteraz z neho čerpám
@stannuska mne veľmi pomohla psychologička, bez liekov, naučila ma fungovať a zvládať stres aj obavy a panicke ataky. Ale záleží od toho, na akého odborníka natrafis. Držím palce, aby sa Ti podarilo nájsť takeho, ktorý Ti pomôže.