Ahojte mamicky chcem sa spytat ake mate skusenosti s poporodnym pasom. Ci vam pomohol alebo si to vyhodene peniaze ....dakujem 😉
Mne to napr po sekcii vadilo a tlacilo na jazvu. Ja by som zasa odporucala iba stahovacie pancusky / gatky 🙂)
@evakoc ahoj mne ho gyn neodporúčal - ževraj s pasom sa svaly na bruchu menej zaťažujú pri bežných činnostiach okolo babatka a tým pádom sa brucho aj pomalšie zaťahuje. ja som preto nenosila a po 2t už nebolo nič vidieť
@evakoc kamaratka si to kupila, ale mala klasicky porod nie sekciu a do 2-3 mesiaov mala ploche brucho a svoju vahu. Nosila to denne od rana do vecera dokladne a pravidelne
Ahojcek, ja som si ho kúpila s tým, že veď nie je to až take drahe aj keby to nevyuzijem. A poviem Ti, dala som si ho hneď v pôrodnici. Nesmierne sa mi uľavilo na chrbát a ako mi brusko zatlačil do vnútra ma prešiel taký nepríjemný pocit, ktorý som mala, že mi všetko akoby islo von vypadnúť. Cize moja skúsenosť je dobra🙂
Ja som nepoužívala nič. Aj doktori mi neodporúčali, po pôrode som mala malé bruško. Doktori aj sestričky mi vraveli,že nevyzerám ako po pôrode. Po pár dňoch som mala ploché bruško
@evakoc jasne. Pas je super. Ja som mala tento a po sekcii hned ako som prisla domov som si ho dala. Domov som prisla ako keby som ani neporodila😄 obrovske brucho a o 2-3 tyzdne ani stopy po bruchu. Urcite si ho zadovaz 😊