Ahoj pomohla vám milgamma na bolesťi chrbtice?
Mne pomohol, no brala som ho 3 mesiace.
Nebrala som na chrbticu, ale na niečo iné a pomohol mi
Ja som mala injekcie. Na nohy, nemohla som sa ani postavit a zabralo mi.
Nie
kolega si pochvaloval
@lucia851 mne ju lekarnicka odporucila na bolave zapastie, netusim, z coho ma bolelo, ale veruze mi pomohla. Od vtedy ju beriem aj na chrbticu, cas od casu ma bolia krize a tiez pomaha. Pamatam, ze na tu ruku mi radila prve tri dni aj styri tablety denne, i ked v pribalovom letaku su len tri max. denne a ze potom znizovat davku na tri, dve atd. az uplne vysadit.
@lucia851 mne jedina milgamma N pomohla,a to som uz brala silne opijaty...ja som uz mala pred operaciou,ale nemohla som chodit nic,tak mi doporucili ze mam vyskusat,aj ked su neni na predpis, a po tyzdni som nemala ziadne bolesti,,naozaj ziadne..
@lucia851 Mne pomohla, na krčnú chrbticu
@zuzinapipina môžem sa opýtať a ako sa cítite teraz stále je to tak uvažujem nad tou milkgamou z ničoho nič ma začali bolieť medzi lopatkami.Skusala som fyzioterapeut masáž kopu tabletok a nič.
@emilllll no ja uz milgammu neberiem davno, vtedy ored operaciou mi pomohla, qj po som ju brala chvilku a uz su to 3 roky skoro co neberiem nic, ale cvicim akzdy deň
@zuzinapipina ďakujem krásne super,že to dopadlo tak dobré a bez operácie pôjdem si ju kúpiť a uvidím a aké cviky konkrétne cvičíte
@emilllll no ale na operacii som bola 🙂 tam uz ina moznost nebola, musela som ist, ale ako slobodna matka som musela este pred operaciou fungovat a nie chodit iba po 4, a nato mi pomohla iba ta millgama...cvicim hocijake cviky co som si ja poskladala do kopy, od jedneho neurochirga, ak to najdem tak to sem dam, aj z fyzioterapie, aj z jogy, co mi najviac vyhovuje...a pomaha mi to dost🙂
@zuzinapipina aha však toto,že ja som tiež natom podobne som sama na 2 deti,ktoré už majú pubertalny vek q musím fungovať nemôžem si dovoliť marodovat lebo ináč neviem čo by bolo tak zato sa chytám všetkého.Chodila som ku fyzioterapeutke,ktorá len vycicala odomna peniaze a cviky ozaj nič moc bankovanie tiež len na chvíľu.Ked ich nájdete tie cviky tak mi ich pošlite ďakujem krasne
@emilllll https://prezeny.eshopeiffel.sk/video-rusky-chir...
Toto au oni, tie mu velmi pomohli
Za mňa áno.