Ahojte babulky zaujíma má či niekomu reálne pomohol hair queen od Plačkovej??? Lebo zvažujem kúpu a nieje to zrovna najlacnejšie ... Ďakujem za odpovede
@gigus všetky cukriky na vlasy,chudnutie to je taky drahy odrb 😬
@gigus ja som kúpila na 6 mesiacov keď bola akcia 1+1... Prvý mesiac som ich jedla fakt poctivo a prestali mi padať vlasy - to bolo jediné čo som si všimla keďže mne prirodzene rastu veľmi rýchlo... No, lenže som lenivá a zabúdam 😂 tak teraz ich jem keď si len spomeniem a to nemá taký efekt 🙄 takže ak si ich kúpiš treba fakt každý deň si ich dat 😅
@acer11 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Áno pomohlo. Začali mi rásť nové vlasy, prestali padať a rast vlasov sa zrýchlil.
@gigus nerozmýšľala si nad tým, že vitaminy z lekárne za zlomok ceny by mohli byt rovnako dobre ak nie lepšie než produkty od pseudo playmate, ktorá ma akurát dobrý marketing? Čiže odpoveď, áno pomôžu ti tak ako lacnejšie produkty a najviac pomozes Plačkovej. Ona je hlupaňa, ktorá o výžive vlasov nevie nič, kvaka len čo ju naučili. Šetri svoje peniaze a nenechaj sa oblbovat.
Dakujem všetkým za odpovede asi naozaj investujem radšej do vitaminikov z lekárne ❤️
@gigus Rozumnejsie je investovat do dobrej stravy ako doplnkov na podporu rastu vlasov....alebo ak uzivas,tak neuzivat antikoncepciu
preto,ze z vlastnej skusenosti a skusenosti par osob viem,ze pri hormonalnych zmenach spojenych s uzivanim antikoncepcie vyrazne rednu vlasy.Mne sosobne zredli asi na tretinu a po vyskusani vsetkych koznych pripravkov komercnych aj medicinskych,som prisla na to,ze je to prave totok.Po vysadeni vlasy zhustli,a potom prisiel covid a zobral si este viac ako atk :D tak zase dorovnavam stav a pomaha mi pri tom detox pecene a velmi lacne produkty od firmy Milva.
@gigus Áno,veľmi pomohol Plačkovej 😂