Ahojte pomohli niekomu kvapky FEMI od Valoviča aj na taký nepravidelný menzes(respektíve žiadny)ako mám ja že bez liekov(Duphastonu)alebo vyvolavački (Agolutínu) ho nedostanem vôbec???? ☹
@merryn Ďakujem za príspevok!!!!Dnes som si ich kúpila tak som zvedavá čo to so mnou spraví ale ešte mám na 3 mesiace duphaston tak budem brať aj s kvapkami dokopy dúfam že to neuškodí 😒 pýtala som sa v lekárni tak my povedala že kľudne môžem!!!! 😖 A keď sa ešte môžem spýtať ako ich berieš ty???Na kvapkách píše že 2xdenne po 12kvapiek 😉
ja to tiez s duphastonom budem brat....beriem ich dva krat denne po dvanast kvapkach....
Tak čo dievčatá nemá nikto skúsenosti????? 😢
@atlaska25 ,mne uz zistili kde je problem,mam zvyseny TSH hormon co naznacuje znizenu funkciu stitnej zlazy,kedze ma cakaju testy u endokrinologa v aprili ginekologicka mi nemoze pichat agolutin a ani nasadit duphaston aby mi neskreslili vysledky,takze to vyzerá ze par mesiacov nebudem mat vobec ms...som uplne zufala z nasho zdravotníctva ☹
mne pomohli a to som ich neužívala ani mesiac, a teraz sa teším z krásnych II 🙂
@nuttelka ahoj chcem sa ešte spytat pisali sme o tych femi kvapkách od dnes ich beriem pošlem foto mala si tieto iste? Lebo ine nie su tak chcem vediet či su to tie iste.
@butterfly333 ano,presne to su ony,kamoska dokonca poslala aj tu anketu spat Valovicovi a dostala od neho zadarmo este jedno balenie,plus nejake reklamne darceky
@nuttelka ahoj a brala si ich 2x 12kvapiek či ako? A môžu sa brat v kuse však aj cez ovu aj po. Lebo nieje tam písane že nejaká pauza caz ovu.
@merryn mozem sa opytat pomohli podla teba kvapky od Valovica? kolko ste sa snazili ak sa mzoem opytat dik
@nuttelka mozem sa opytat preco si myslis ze prave kvapky pomohli? snazili ste sa predtym dlhsie? dik
@lenkaoravcova no sama ti neviem povedat. Ja som aj zmenila zivotospravu a zacala cvicit kedze som mala nadvahu. Merala som aj teplotu a brala kvapky. Schudla som 7kg a zrazu som aj otehotnela. Takze myslim ze ti neboli len tie kvapky...snazili sme sa 7mesiacov.
@lenkaoravcova snazili sme sa 1,5roka,trpela som endometrizou,vyskusala som za tu dobu toho dost,a nic nezabralo :(. V dobe,ked sme otehotneli som nic okrem tychto kvapiek nebrala.
@lenkaoravcova ja som vyskusala nosifol,infolic, z nich som len priberala a mala hnacky,gs mimistar mi nezabral vobec a alchemilka mi sposobila silnejsie krvacanie a dlhsi menzes...asi tolko moje skusenosti...
@nuttelka tak drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a mala si pri sebe uz maly uzlicek
@lenkaoravcova dakujem velmi pekne,sice sa nam to trochu skomplikovalo,ale verim,ze to dotiahneme do stastneho konca
@nuttelka a co sa skomplikovalo? dufam, ze nic vazne uz to mas len kusocek
@lenkaoravcova od 24tt sme v nemocnici,pre hroziaci skory porod z dovodu HELLP syndromu...a tak bojujeme na nemocnicnom lozku :(
@nuttelka och to ma mrzi naozaj, ale si pod dohladom lekarom, aj ked viem ze je to tazke tam byt, ale pre babatko to uz vydrzis a dobojujes do stastneho konca
tie kvapky sa dajú kúpiť aj v lekárni ci len objednať ?
Prosim vas, tie kvapky sa mozu uživat všetky dni cyklu?
ja uzivam tieto kvapky a za seba mozem povedat,ze mi pomahaju.....tiez mam problemi s menzesom a aj sa snazime otehotniet....odkedy ich beriem, citim ze ovulaciu mam a aj menzes mi prisiel bez liekov sice po 40dnoch ale prisiel sam od seba...teraz sice idem na duphaston ale viem, že jeden mesiac som nič nebrala a konečne prisli aj bez vyvolavačky...