Prosim je tu niekto komu pomohli fytoestrogény alebo čaje čokoľvek na kvalitný spanok v menopauze? Hrozne som unavená vyčerpaná z deficitu spanku . Budem vďačná za každú radu.
@janulka1985 áno už štvrtý rok nemám atrvá to už pól roka .ved to je najhoršie že estrogen dosť poklesnutý a to je príčina .
@janulka1985 pošleš mi link ktoré beries ty?
@janulka1985 Dakujem a nie je tam písané koľko valeriany myslím obsahovo v gramoch je v 1 kvapke ? Pomáha na spanok aj
@janulka1985 mám 53 a neriešila si to gynekológom si mladá .
@janulka1985 treba spraviť hormonálny profil u gynekológa
ja mam sice 38 ale tiez sa mi skratil cyklus na 24-25 dni. rozmyslam, ze si dam vysetrit pohl.hormony. neviete, ako sa o to ziada, resp. co na to treba?
@halci treba svojmu gyn. on naberie hormonálny profil .
Poprípade si záplat v súkromnom centre.
Ahoj, mne áno ale účinky sú až po cca 3 mesiacoch, ale musíš brať prípravok kde je všetko- izoflavóny, lignány a kumestany (čiže sója, ďateliny, ľan, ploštivník...)momentálne na trhu som našla len menoxin. alebo kupovať každé zvlášť.( ja mám menopauzu po operácii od 39r.
@bobsent to je dobre , ale neviem či dokážem fungovať ešte 3 mesiace kým záberu , lebo už som dosť vyčerpaná ,bez toho spanku musim si dať predpísať niečo na spanie , nevieš či môžem súčasne aj Menoxin?
no menoxin je prírodný preparát, takže predpokladám, že sa môže užívať s inými liekmi. Ale spýtaj sa to doktorky keď by ti na spánok predpisovala. Menoxin obsahuje ploštivník, kt. u niekt. žien zvyšuje pečeňové hodnoty takže mala by si mať pred užitím v poriadku pečeň. Ale ja nespím od prechodu bežne, je to naprd...
Ahoj..a uplne si uz stratila MS?... pupallovy olej je dobry na spanok su super baldrianske kvapky..ja ich pouzivam na celkovy klud