Pomohla vám terapia rázovými vlnami?

7. júl 2020

Dobry den,
dlhsie ma boli rameno, ortoped skonstatoval sklerotizaciu hlavy ramennej kosti a zuzeny priestor v ramene, k tomu kalcifikaty.
Mali ste to niekto a pomohli razove vlny? Mali by rozbit tie kalcifikaty aspon a tie sa vstrebu. Ak som to dobre pochopila.
Pomohlo to niekomu?

janettdamian
7. júl 2020

ja som mala diagnózu čo píšeš, rozmýšľala som nad rázovými vlnami. Môj dr. ma od toho odhovoril, vraj je to aj dosť bolestivé. Záleží asi od prahu bolesti človeka aj ako telo zareaguje. Známa na tom bola jej to pomohlo, bolesť vydržala, platila si to ako samoplatca.

alenka2812
7. júl 2020

ja som mala ostrohu na pate uz tak ma bolelo,ze som nemohla stupat...bola som na razovych vlnach,bolelo ako slak,ale pomohlo...nepreplaca to poistovna,musis to platit sama,ale nebanujem

kkati
7. júl 2020

Pred par mesiacmi som bola na raz.vlnach s ramenom 6x, ale ja mam zapal slachy bez kalcifikatov. Nebolo to az take bolestive, no nepomohlo mi to vobec..

alenka2812
7. júl 2020

@kkati mna to prestalo boliet postupne,do niekolko mesiacov,nie hned po vybrati...

autor
8. júl 2020

@janettdamian a ako si to vyriesila? operaciou?

autor
8. júl 2020

@alenka2812
@kkati
dakujem za odpovede 😊

janettdamian
8. júl 2020

Nie operáciou, to mi dr. tiež neodporúčal. Mám v okolí ľudí, ktorí tieto operácie absolvovali, jeden povedal, že mu to ako tak pomohlo. Druhá pani tých operácií musela mať viac, aj tak to nie OK a bol to masaker, veľmi bolestivé.
Ja som chodila 9 mesiacov na rehabilitácie, prírodná liečba, a alternatíva. Len na to musí byť človek naladený, aby to dokázal.

tanika
10. dec 2020

Prosim ta ako si na tom ? Aj ja mám problém kalcifikaty v ramene .... včera mi ti rtg potvrdil bolesť katastrofa .... poraď čo s tým 😪😪😪😪

autor
10. dec 2020

@tanika ahoj, ja som chodila na razove vlny myslim 4-5x som bola a bolievalo ma to este asi tyzden po poslednej a potom to trochu preslo, teraz mam pocit ze je to lepsie (klop klop klop).
existuje aj fokusovana, ta staci 1x, zevraj pomaha viac
drzim palce

tanika
10. dec 2020

Prosim ta s mala si kalcifikat na ramene . ? Mne nakoniec zabral kortikoid.obstrek konečne . Predtým som týždeň brala injekcie ketanol - bolo dobre a potom ako dom to vybrala zase . Takze preto obstrek a čaká má Mangneticka . Spomínal mudr.aj tie vlny tak uvidíme po magnetickej .

autor
10. dec 2020

@tanika ano mam/mala som aj nejaky kalcifikat priamo na kosti aj v slache. tie v slache to zevraj rozbija pekne, tie na kosti podla "konzistencie" ak su tam velmi dlho a su uz ako kost, na to maly ucinok, ale oni su najprv zevraj makke (ako tvaroh mi to opisali) a tie to rozbije. na rtg vyzeraju rovnako na mri som nebola teraz.
zevrajich to rozbije a casom ich telo odplavi.
tiez dufam ze to zabralo na kontrolnom rtg som nebola