Pomohla vám ozónová terapia?

timejicka
15. máj 2022

Absolvovali ste niekto ozónovú terapiu pomohla Vám ? Mám problém s platničkou L5/S1 vysunutá 5 mm vraj je to bežné nie je to veľa .No mne robí neskutočné problémy ,bolesť vyžaruje do ľavej nohy tŕpnutie a čo je najhoršie bolesť nervu v zadku .Absolvovala som infúzie ,obstreky ,rehabil. cvičím s fyzioterapeutom cvičenie mi pomohlo zatiaľ v tom ,že sa môžem posadiť a vstať bez bolesti kostrče .Ale pri chôdzi dlhšej alebo do mierneho brehu robí neskutočne bolesti už keď som v kľude v noci v oblasti zadku Si kĺbov ,tŕpnutie chodidla a do nohy a nerv ani nehovorím😥 to som potom 2 dní na tabletkách .Ako v kľude sa to dá a pri rozhýbaní katastrofa .Už som absolvovala obstrek pod RTG v Martine nepomohlo .Teraz idem ešte vyskúšať ozón lebo už som naozaj zúfalá už som doma 6 mesiac a nič len horšie .

oli18
15. máj 2022

Skor ti nepomoze, ako pomoze. Ja som ho odmietla, ked som na Googli precitala, ze ho davaju vsetci lekari, dokonca aj zubari. Suseda bola, nepomohlo. Je to na tebe. Ak to bude pretrvavat a odporucia ti operaciu, chod.

kacena4
15. máj 2022

ja som mala nepomohlo. nie je podstatne kolko mas vysunutu platnicku ale ci tlaci na miechu ak ano pomoze len sm system kazdy den alebo operacia. ta mi pomohla

broni79
15. máj 2022

@timejicka ja som mala ten istý problém, som 2 mesiace po ozóne a pomohlo, som bez bolesti a tŕpnutia nohy.

snezienkaaa82
15. máj 2022

Segre pomohlo a veľmi.

stanulienkat
15. máj 2022

Nepomohlo, inak máš tu veľmi veľa tém o tom, tak skús to prečítať.

zuzinapipina
15. máj 2022

@timejicka ja som na tom bola este pred 13 timi rokmi, a mne to pomohlo veľmi 😊bola som tri krat na tom a potom som nemala niekolko rokov bolestí, avsak som musela ist uz teraz na operaciu pred dvomi rokmi, uz som ju mala velmi vysunutu...ale keby som vtedy vedela,ze cvicenie tak velmi pomaha a zacala v tych 18 cvicit, asi by som na operaciu nemusela ist

timejicka
autor
15. máj 2022

@oli18 operáciu zatiaľ vraj nie je potrebná

snezienkaaa82
15. máj 2022

Skus ten ozon, uvidíš.
Ja mam platničku prasknutu, aj sekvesrtum- úlomok, nohu nám trocha strpnutu. No fungujem bez bolesti už 3 roky, dávaj si pozor, pozri cviky na chrbát, nájdi si dobrého fyzioterapeuta.

barborachors
15. máj 2022

@timejicka moj znamy lekár co rieši sportovcov to odporucil ale povedal ze nemam od toho očakávať žiadne zazraky, takze asi tak

saxana000
15. máj 2022

Muzovi ho zaviedli rovno s obstrekom pod ct po 7 dnoch hospitalizacie a infuzii ked magneticka ukzala kde je problem.potom konecne prisla ulava a o 2 dni ho pustili domov dovtedy nebol pohybu schopny bolest v sedacom svale do stehna az lytka.tiez hernia disku L5-S1 neviem ci pomohol ten obstrek alebo ten ozon alebo rovno ta kombinacia ale je mu lepsie.caka nas cvicenie SMsystemu a dlhodoba rehabilitacia..

livia369
21. mar 2024

@oli18 "suseda bola a nepomohlo"? Mne pomohol ozón a Prt 5 rokov.prvá aplikácia bolela ,trafil to presne,ale úľava prišla ako zázrakom naozaj zázrakom hneď!!! Hneď ako som vstala z CT. . Len mi podlomilo pri chôdzi prvý deň nohy. Asi z obeda do rána Je to individuálne. Prvý krát to prebehlo inak . Dnes 20.3.2024 som na ozón Prt bola zas a cítim sa inak. Je to na jednej osobe inak, nie že suseda -povedala!!! Ak sa to nedá operovať alebo to nechcete je to jediná pomoc. A skutočne 5 rokov je super . A to som nedodržiava kĺudový režim ani 24 hod lebo sme mali náhle smrť v rodine. Druhá aplikácia - cítim sa inak zas vpichu som necítila asi už z tých ukrytých bolestí pol rokov starých. Neviem ale zas teraz ma bolí chrbát tak strašne ako bežné. Son optimistická a tento x dodržím klud režim. Lebo aj musím aj ma to bolí. Spojte sa so mnou možno si pomôžeme vzájomne

livia369
21. mar 2024

@snezienkaaa82 fú tohoto sa bojím

livia369
21. mar 2024

@zuzinapipina juj to ma veĺmi mrzí. Ja mám neoperabilnú chrbticu kvôli skolióze a herniám L3 L4 L5 L6 všetko problém . Čiže v 50 ke v tomto stave jediné cvičiť q šetriť sa byť bez bolesti

oli18
21. mar 2024

@livia369 dakujem, neprosim. . Nebudem skusat nieco, comu neverim. A za nemale peniaze. Ano, aj pod vplyvom susedy, aj pod vplyvom info z googlu. To je moj nazor.

mtumova
12. apr 2024

Ja som bola 10.04.2024 pomohlo a nič ma to teda nestálo.

snowflakenel
12. apr 2024

@timejicka sestre pomohlo
Mne pomohol klud na lozku. Viac ako infuzie. Ked odoznie bolest, cvic. Ak,boli, nie.
Ja mam tiez utlak nervu, strpnutie- nohu som tahala,1,5 roka bolesti tiez boli. Dostavala som sa z toho cca 2 roky.
Teaz som relativne ok, bolesti nemam, strpnuta noha,ostala, lebo mi ulomok tlacil na nerv. Operovat vraj zatial nie.
Dokomca.som bez problemov zvladla tehotenstvo.
Najdi si dobreho fyzioterapeuta. Bude lepsie neboj, aj,ked jento uz,na cely zivot, no musis sa naucit co a ako dvihat, otacat sa, vstavat z postele, atd....

nataliakov
3. máj 2024

@livia369 ako sa citite teraz?