Ahojte žienky,chystám sa na lymfomasáż ručnú,mám často opuchnuté nohy,celulitída des,hrozna..
Som často unavená a mám oslabenú imunitu .
Vraj to pomáha na tieto problémy.
Budem chodiť 1x týždenne ,cca 7tyzdnov.
Máte osobnú skúsenosť,pomohlo Vám to?
@brna1989 lymfatická masáž je super a pomáha určite. Len každý človek je iný ,tak asi aj tu to bude individuálne. Čo viem ,tak sú dosť drahé ,tak si dať pozor ,aby vám pred samotnou masážou uvoľnili lymfatické uzliny. To bol najčastejší problém,s ktorým som sa stretla. Veľa masérov ich neuvolňovalo pritom je to podľa mňa samozrejmosť. Bez toho tá masáž nemá význam.
@nina004 pôjdem na masáž môjmu maserovi,keďže som s ním spokojná.chodim na masáž chrbta.tak som sa ho spýtala na túto lymfomasáż .skúsim a uvidím.vravel že 60min trvá masáž (20€) a presne ,že najdôležitejšie je na začiatku uvoľniť lymfu pod kľúčnou kosťou,inak to nemá význam.sam povedal ,že má dobré výsledky,čo sa týka celulitídy
Samozrejme mi ide aj o to,ale aj o tie opuchy nôh,únavu a imunitný systém.odporučil aspoň 6,7 týždňov.
držím palce, potom daj vedieť výsledok😉
@brna1989 Ahoj, prosím ťa, dáš mi kontakt na toho tvojho maséra?🙏🙏 Mozes aj do správy, je ťažké nájsť niekoho, kto vie dobre robiť ručnú lymfodrenáž
ja sa pripnem, tiež to chcem riešiť s dcérou