Pomohla vám antikoncepcia na akné?

liviakarmanova
9. jan 2019

Baby pomohla vám antikoncepcia pri akné ? Aké vidíte výhody a nevýhody antikoncepcie ? Ďakujem

alicia14
9. jan 2019

Mne pomohla velmi. Cca pred 10timi rokmi som brala Diane 35 par mesiacov. akné ustúpilo po mesiaci uplne

pininka
9. jan 2019

Mne nepomohla na akné vôbec. Jedine na čo mi pomohla bolo že som mala konečne normálny menzes,inak mi stále mešká.

titla
9. jan 2019

@liviakarmanova Ja som pred pár rokmi brala HAK kvôli syndrómu PCO a veľmi sa mi zlepšila pleť i kvalita vlasov. ALE súčasne sa objavili i nežiadúce účinky - precitlivelosť (revala som kvôli všetkému), krvácanie mimo týždennej pauzy, bolesti,... gynekológ mi HAk aj zmenil, ale objavili sa iné problémy, takže nakoniec som ju po roku a pol vysadila. Negatíva u mňa prevažovali.

malinka158
9. jan 2019

Ahoj ja som brala Vreya cize to iste ako Diane 35. Brala som ju skoro 2,5 roka. Plet krasna bez vyrazok, vlasy super huste nemastili sa. Po vysadeni som tak kde som bola pred uzivanim HAK. Mam 26 rokov a plet 100 krat horsiu ako v puberte.

atislava9
9. jan 2019

Mne kedysi velmi pomohla HAK, v 17tich mi nasadili kvoli hormonom Diane a brala som ju 10 rokov; plet krasna bez vyrazok, mala som len take pupaky ziadne extremne akne, pravidelne menzes, ziadne neziaduce ucinky... potom mi ina gyn dala Vreyu, ze to je to iste a lacnejsie, tak som suhlasila-zacala som sa strasne nalievat, tak som vysadila. Vsetko sa vratilo do stavu ako v 17tich, nepravidelny menzes, aknozna plet na tvari, ale aj dekolt a chrbat...no des. Ale vydrzala som, rok sa organizmus spamataval a uz je to ok. Urcite by som akne riesila dnes inak ako branim HAK, lebo problemu ta nezbavi, len ho odsunie. Nehovoriac o chemii, ktoru davas do tela...ale to je na kazdeho rozhodnutie ;)

renata1405
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzandela
25. jún 2020

ahojte zeny..nahodou niektrora ma na posunutie antiku Vreya balenie? dakovala