Stalo sa nam za posledny rok uz asi trikrat. Ked je manzel velmi unavený a tvrdo v noci spi, sniva sa mu ze ide na wc a pomoci sa.
Myslite ze ma zajst k lekarovi, stretli ste sa s tym?
A nema nejake stresujuce obdobie? Nestastie? Zmeny v živote?
To nieje ok. Treba navstivit lekara.
Manžel môže mať aj problém s prostatou. U mužov po 50-tke to je dosť bežné. V každom prípade treba navštíviť lekára.
Urcite by som na jeho mieste navstivila urologa a neodkladala by som to.
stalo sa mi to raz - strašne živý sen. Zobudila som sa, ale už bolo neskoro.
U chlapa by som ale navrhovala vyšetrenie, môže to byť začiatok iných problémov.
Manzel ma 31... :/
Ten muž mojej kamarátky mal v tom čase 30 rokov.. Ale celkovo vraj začal chodiť častejšie na WC plus trosku schudol
Môže to byť aj epi
Môžem vedieť ako manžel? Bol u dr? Čo mu zistili?
@martinusik91 všetko ma v poriadku, nič nezistili. Zisťovali mu cukrovku aj ochorenia štítnej žľazy ale nakoniec je všetko ok. Lekárka povedala že to môže byt z veľkého vyčerpania a spánková deprivacia
Na preventivku nech ide. Inak mne sa to parkrat stalo v minulosti. Podla mna to je únavou.
Aha, teraz citam ze uz je to vyriešené. Tak nič ☺️
A nebol opitý ?
Úplne jedno, koľko má rokov. Kde inde by to mal podľa Teba riešiť ??? Smer obvodný a urológ. Prečo to máme riešiť my ženy na MK?
@loliki ty nemusíš absolútne nič riešiť 😉
@martinusik91 Fúúú. Kameň mi padol zo srdca. Preto ten buchot vonku?
Jasne, obvodny a potom smer urolog...keby sa to stavalo tebe, tiez ides, len muzi zvyknu taketo veci ignorovat...problem moze byt daleko vacsi a aj keby nebol, uz to same je problem.
@loliki už dávno to má vyriešene 😉
moj exmanžel sa tiež pomočoval
@loliki som rada že sa ti uľavilo😉
Mam kamarátku a jej mužovi sa toto začalo diať.. Zistili mu cukrovku.. Nechcem strašiť chorobou váš manžel nemusí mať nič také len píšem co to znamenalo u nich..