Pomočenie zo spánku u 21 ročnej

14. jan 2022

ahojte, mám 21 rokov a v noci som sa zobudila na to, že som celá mokrá a spím v mláčke. Veľmi sa za to hanbím a vôbec nechápem ako sa to mohlo stať ..
je to normálne; pokial sa to nezopakuje? :(

anjelicek26
14. jan 2022

Tak normalne sa toto dospelym nestava, nie tym, ktorym sa to nestavalo cele detstvo, pubertu a dospelost, ze ano... natiahni na madrac nepremokavu podlozku, poriadne vycikat pred spanim a hotovo... a kup si pruzky na moc, ci tam nemas nejake bakterie, ja mam take v lekarnicke preventivne, ked sa mi nieco nezda, otestujem. Nie kazdy zapal mocoveho mechura a obliciek hned boli a moze sa teoreticky takto prejavit. Drzim palce.

autor
14. jan 2022

@anjelicek26 nikdy sa mi to nestalo. Ani v detstve (len ak som bola lenivá ísť na wc, močák nevydržal)
Čo však mávam sú opakovane zápaly obličiek a močových ciest.. môže takýto zápal spôsobiť únik moču?

sissy27
14. jan 2022

ak je to jednorazové, tak by som neriešila, proste asi si mala fakt tvrdý spánok. Ak sa to ale zopakuje, tak určite by som obehala lekárov, či tam nie je nejaký zápal, oslabený močový mechúr atď.

asia83
14. jan 2022

Jasné, a ja som kráľovná Alžbeta. Choďte robiť niečo zmysluplnejšie než tieto vaše nezmyselné príspevky.

anjelicek26
14. jan 2022

Ano zapal to moze sposobit, skus tie pruzky na moc. Boliet to moze aj az o den-dva, ked sa zapal viac rozsiri na okolite tkaniva.

autor
14. jan 2022

@anjelicek26
@sissy27
@anjelicek26 ďakujem, dosť ma to vystrašilo 🙏🏻

autor
14. jan 2022

@asia83 tomuto nerozumiem, ale neviem naco sa treba vyjadrovať pokial nemáš nič k téme ..

ukulela
14. jan 2022

Mne sa to v dospelosti stalo, ked sa mi snivalo, ze idem na wecko .... ak je to jednorazove, nerob paniku.

cairka
14. jan 2022
galixx
14. jan 2022

@ukulela aj mne, nastastie sa to nikdy nezopakovalo😂 tiez ma to vtedy vyviedlo z miery

mirkasmile
14. jan 2022

Sestre sa toto stálo, aj ju rezalo pri cikani....šla k lekárke a mala zápal močových ciest.
Ale možno si fakt mala len nejaký taký hnusný sen alebo čo

kiwi3
14. jan 2022

mne sa to nastastie nestava ani ked mi fakt treba a sniva sa mi, ze uz som tam. ale v tvojom pripade to asi bude mat suvis so zapalom.

autor
14. jan 2022

@mirkasmile snívalo sa mi tuším, že som šla na wc.. ale to sa mi zvykne stavať ale vtedy sa práve zobudím.. 😁

mirkasmile
14. jan 2022

No jej sa to tiež snívalo,ale nakoľko mala ten zápal, tak to žiaľ neudržala no :/ ale hovorím, ak to bolo len raz bez nejakých iných komplikácií, tak to asi nič nebude 🙂

marca12
14. jan 2022

Mnohym dospelym sa to stane. Stava sa,ak mas stresove obdobie alebo nejaky zapal obliciek,mechura. V case velkeho vypatia sa stane,ze sa ti sniva ako mocis a zobudis sa,ze si sa naozaj pocikala.

lorin29
14. jan 2022

Toto môže byť aj vtedy ak človek trpí nejakym psychickym ochorením alebo sa niečo stalo 🙂 (skúsenosť)

autor
14. jan 2022

@marca12
@lorin29 to mi ani nenapadlo, ale mám veľmi veľké stresy posledné 2-3 mesiace.

jakoma
14. jan 2022

Tiez sa mi to stalo v dospelosti raz,sen o wc a stresove obdobie.. ach jaj.. uz je tomu viac ako 5 rokov a vsetko je ok ;)

marca12
14. jan 2022

To bude tym stresom plus pises aj o oblickach. Neboj,prejde to. Len sa snaz nebat ist spat,nejako sa snaz vytesnit tuto skusenost

zuzana061215
15. jan 2022

Mne sa toto stalo raz. Bola som veľmi vyčerpaná pracovné vyťažená fizicky aj psichicky a do toho chorá. Proste totlane vyštavená. Pokiaľ sa to nebude opakovať je to len zlyhanie ľudského faktora a vtedy som si uvedomila že treba naozaj kúsok spomaliť 🙏

slovakboy
15. jan 2022

Možno si tak dobre a tvrdo spala plus veľa tekutín večer, že to jednoducho tak vyšlo. Ak sa to nebude opakovať tak sa vôbec netráp.