Ahojte, chcel by som sa opytat kožná mi predpísala na akné zineryt a belakne krém, s tým že večer si dávam belakne a ráno zineryt len mám pocit že z toho mám dosť vysušenú a horšiu pleť ako keď som používal len čisto zineryt, neviete mi poradiť nejakú kombináciu tohto či to používam dobre že zrovna večer belakne ? Alebo nejaký hydratačny a čistiaci gél k tomu by som mal používať ?
@kristie571 Ďakujem za odpoved možno by som skúsil aj ten od eucerin alebo náhodou nemáš skúsenosti z avene cleanance Hydra ten mi predpísala kožná a ešte kedy si natierala krém belakne a kedy hydratáčny krém ?
@adobado123 tak najskôr sa dôkladne odlic (odlučovače olej, 2 fazovy odlicovsc, mlieko, čo ti vyhovuje) napr garnier z drogerky tvar umy nepenivym, neparfumovanym gélom napr Červená bioderma, použi prípravky ktoré ti predpísala kožná, nechaj pôsobiť, aby to malo efekt a potom hydtatuj pleť, cez deň používam niečo kórejské, večer si môžeš dat cica krém, bežné kúpiš v lekárni, je vyzivnejsi, zregeneruje pleť a ochráni koznu bariéru... Spf by som určite nevynechala
@adobado123 Su to pripravky ktore dost vysusuju plet, ja som pouzivala belakne postupne, prve len 3x do tyzdna tak 4-5 a postupne som zvysovala az na kazdy vecer. Plet si chvilku zvyka a treba ju samozrejme silno hydratovat, cim sa viac presusi tym sa viac masti a tym padom sa akne zhorsi. Ja som mala krem od eucerin dermopure. Skus sa popytat v lekarni, len pozor aby ti nepredali nieco na aknoznu plet, co obsahuje alkohol a podobne aby uu este viac nevysusalo. Treba hydratacny krem ktory ale nie je moc tazky aby nezanasal moc pory. Alebo aj z drogerky neutrogena hydroboost mi nerobila zle. Treba skusit co ti sadne.