Pomoc s gynekológom vo Zvolene

romankamac
2. apr 2018

Dobrý deň, chcela by som prestúpiť ku gynekológovi do Zv. Nemám ešte nikoho vybratého no uvažujem hlavne nad Dr. Šimom a Dr. Galádom. Preto by som vas chcela poprosiť možno aj o ďalšie odporúčanie (potrebujem aby bol dôsledný, precízny a ochotný) a hlavne povedať mi v akom približnom veku sú títo dvaja spomínaní lekári? Ďakujem za každú reakciu.

mickao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
muruska
2. apr 2018

@romankamac Simo má cca 50, Galad asi dačo viac, ja mám Sima a som spoko, všetko vybavím pod jednou strechou u neho v amb, nemusím behať kadetade hore-dole po sonach do iných amb, objednáva na čas, nikdy som nečakala dlhsie než 10 min, sestricka je ochotná, keď je niečo akútne vedia ta objednať aj z dňa na deň, má jeden klinicky deň v nemocnici takze svoje pacientky čo sa týka nejakých zákrokov, plánovaných sekcii atd si vie poriešiť sám, ordinujú aj poobede do cca 18.00, ja ho odporúčam, ale koľko ľudí toľko názorov, je pravda že je trochu menej komunikatívny, ale zas sestricka nahovorí aj za neho a zas keď sa ho človek niečo spýta odpovie, vysvetli.....len nie je to zrovna ten ,,ukvakany,, typ

romankamac
autor
3. apr 2018

@muruska ďakujem veľmi pekne, to mne celkom aj vyhovuje že nie je ukvákaný tak asi skúsim tam zájsť