Pomoc na extrémne vypadávanie vlasov

barbor_b
29. máj 2022

Dobrý deň prajem,

chcela by som sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosti s naozaj účinným sérom / tonikom / tabletkami proti vypadávaniu vlasov.

Na rast mám ale potrebujem niečo proti vypadávaniu, prípadne nejaká prírodná liečba?

Ďakujem veľmi pekne za všetky rady 🙂

pribinak
29. máj 2022

@barbor_b zinok, selen. Dobrý je aj lopuchovy olej

Štítnu žľazu máš ok?

7kikuska7
29. máj 2022

Serafin ma teraz také sera 🙂

patka06
29. máj 2022

Proti vypadávaniu najlepšie pomohlo zmiešať šampon, ktorý bežne používam s usadeninou z kávy, pri každom umývaní vlasov.. Zlepšenie som videla po 3ťom umytí a po mesiaci nepadali vôbec

amelie2017
29. máj 2022

Najprv treba zistit, preco ti padaju. Si po porode? Prekonala si covid? Mas stres? Alebo len zacali padat. V prvom rade by som zasla k lekarovi, nechala si spravit vysetrenia a potom riesila vitaminy, sampony,..mne po 2. porode padali naozaj extremne. Nedalo sa to porovnat s tym, ako mi padalu po prvom. Dr. urobila podrobny krvny rozbor, aj ked sice neskoro, uz v case, ked sa to ukludnovalo. Brala som biotin a kupila si sampon, po cca 4 mesiacoch to preslo. Ale u mna to bolo nakoniec len tym porodom a hormonmi.

mandzula
29. máj 2022

Najprv skus zistit dovod vypadavania - stres, stitna zlaza, rozhadzane hormony, nedostatok zeleza, zinku, zapalove loziska (vysetrenie u zubara, na gynekologii), problem s ocami...

barbor_b
autor
30. máj 2022

@barbor_b ďakujem za rady, no prekonala som v priebehu 3 mesiacov 2krat covid ale rozmýšľam či nemôže byť dôvod aj to, že už 6 rokov nejem mäso, ryby ani vajíčka.. vitamíny síce dopĺňam aj mám pestrú vyváženú stravu, ale čítala som, že sa to často stáva.