Ahojte prosim nevedeli by ste mi niekto pomoct, pretože ja uz naozaj neviem čo mi je. Asi pred rokom som mávala obdobia kde mi bývalo každú jednu noc na zvracanie, no nikdy som sa nepozvracala. Naozaj to bolo ze každú noc nevedela som spavat a chýbalo mi kusok od pozvracania sa. Pre mňa to bolo vazne hrozne obdobie pretože špeciálne neznášam to keď mi je zle a celkovo mám z vracania strach . Dajme tomu ze sa toto obdobie striedalo tak 4 mesiace a potom som mala asi cele leto kľud raz za čas mi prišlo v noci zle z prejedenia sa ale netrvalo to viac noci. No však teraz akoby sa to znova vrátilo iba kusok inak…môj zaludok zacal byt strašne citlivý a nemozem jesť len tak hocico pretože potom celú noc nespim. Ale niekedy to príde aj len tak z ničoho nič aj keď nejem nič take co by mi zaludok podrázdilo. Myslím si ze to pred rokom mohla byt refluxná choroba ale toto teraz netuším… býva mi tak divne zle akoby mám niečo zaseknuté v hrdle , zároveň mám žalúdočnu kyselinu v ustach , stále mi skrvka v bruchu a mám vzduch v žalúdku. Naozaj neviem z čoho to je keďže nezvyknem jesť mastné jedla a nemam alergie . Nemáte niekto podobne skúsenosti ?
@anolucia potravinova alergia slebo zle stravovanie, na reflux by ti mohoo na skusku dat lieky napr helicid
Dietu dezis ci tak ako pises prejedavas sa?
@taktotedanie nie neprejedavam sa, len ako som napisala môj zaludok zacal byt dosť citlivý niekedy som mohla večerať nejaké lahke jedlo napr jogurt aj okolo 19 večer a teraz uz po 18 Radšej nič nejem pretože mi je automaticky zle
@anolucia objednaj sa na gastro a ries s lekarom, vidim ze okrem toho ta trapia aj kondomy ….. tak asi az tak zle ti nieje 😂
Ja mam taky problem ze ma velmi napina. Ked si davam lieky ma napne a aj z jedla.
skús lieky Nolpaza - kúpiš v lekárni, na bolesti liek NoSpa popr ešte vyskúšaj čaj na žalúdok + trávenie...
samozrejme na gastro vyšetrenie..
Bola si u lekára?