Pomliaždenie brušnej steny

evahunkova15
12. okt 2024

Ahojte manželovi do lekárskej správy napísali že má pomliaždenie brušnej steny neviete čo to znamená ? Nic ťažké nedvihal ani nenarazil do brucha si s ničím…

barboritta
12. okt 2024

@evahunkova15 pri akej príležitosti si všimol ťažkosti? Bolesť?

evahunkova15
autor
12. okt 2024

@barboritta od dnes má veľké bolesti brucha má aj crohnovu chorobu dnes mal záchvat crohnovej choroby ale má tam napisane aj pomliaždena brušný strana

barboritta
12. okt 2024

@evahunkova15 veľmi zvláštne,žeby si nevšimol takúto vec

dzescebuly
12. okt 2024

@evahunkova15 či to nebude len kvôli poisťovní napísaná taká dg

tramtada31
12. okt 2024

A nemohol sa pobiť alebo nieco iné? My sme mali yorkshira, ktorého za brucho chytil velky pes a mixoval s ním ako s handrou, mal pomliaždenú brušnú stenu, nič sa s tým nerobilo, pes prežil a dostal lieky proti bolesti (to je len priklad, ze to pomliaždenie zrejme nie je len tak z lezania na gauci), ak ho realne ma

evahunkova15
autor
13. okt 2024

@tramtada31 ja neviem a čo by mu na to pomohlo boli ho cela práva strana od rebier dolu

evahunkova15
autor
13. okt 2024

@evahunkova15 že vraj sa nebuchol ani nic ani sa nepobil… e raz ležal na posteli a dcérku sme mali v strede a bol tak pritlačení na stenu že tam ležal trocha na nejakom dreve celu noc lebo sa mala rozťahovala má 5 mesiacov možno to bude ono alebo ja uz neviem … ale strašne ho to boli neviem čo mu na to mám dat ..