Pomáha vám Neurol na spanie?

18. feb 2024

Ahojte, pomáha niekomu Neurol na spanie ?

selenka7
18. feb 2024

Neurol nie je liek na spanie, ale proti uzkosti.

lavender94
18. feb 2024

No takto, ak je to jednorazová záležitosť, dá sa to tak off label použiť. Ale ak trpíš nespavosťou a toto by si mala robiť častejšie ako par krát do roka, tak to neodporúčam absolútne. Pokiaľ ma nespavosť psychickú príčinu, rieši sa to inými liekmi, takými, ktoré nie su návykové. Trittico sa tak najčastejšie dáva pri nespavostiach z úzkosti a depresie. Je to nenavykovy liek, ráno si fit. Ak nie je príčina psychologická, treba najprv skúsiť dodržiavať zásady spankovej hygieny. Ti znamená mať každý večer pred spánkom rituál, chodiť spať pokiaľ je to možné v rovnakom čase a vstávať rak isto rovnako aj počas víkendu, vyvarovať sa modrému svetlu, hýbať sa počas dňa, ale večery mať už kľudne, neprejedať sa na večer, možno aj zaradiť nejakú meditáciu, čítanie knihy….Pokiaľ to nezaberie, tak magnezium a bylinky - persen napríklad. A ak nič z tohoto nezaberie, tak sa to môže riešiť liekom Zolpidem čo je liek na nespavosť. Je menej návykový ako neurol, ale aj tak je návykový dosť a dlhodobé užívanie je potom začarovaný kruh kedy človek bez toho nezaspí. Preto by som tieto lieky na spanie brala ako poslednú možnosť

slovakboy
18. feb 2024

Neurol je na úzkosti a dá sa použiť aj na spanie. Mne raz dávno pri nespavosti ho lekár predpísal na spanie ale dopredu ma upozornil, že mi ho predpíśe len raz. Na spanie existuju aj nenavykové lieky tie si daj predpísať.

zmrzlinka2021
18. feb 2024

Na spanie je super Persen forte

juliet86
18. feb 2024

melatonin od verde. neurol je hetoin slusnych ludi vysoko navykovy

juliet86
18. feb 2024

@lavender94 nenapisala by som to lepsie

lavender94
18. feb 2024

@juliet86 ❤️