Ahojte, som 5 mesiacov po porode. Vlasy mi padaju tak, ze uz by z toho bola jedna parochna. Viem, ze je to hormonalne a ze teraz padaju tie, ktore pocas tehotenstva nevypadli. Avsak da sa to aspon trochu zmiernit? Oplati sa mi kupovat nejake pripravky ci vitaminy? Ako dlho to u vas trvalo? Inak beriem vitaminy Mamavit. Takuto kopu vlasov vycesem kazdy den.
Zinok 3 mes.kura pomohlo mne
vitaminovo nepomozem, ale viacero kamosiek odporuca ist sa dat trochu ostrihat... paradox, viem, ale im to pomohlo.
Mne veľmi pomohlo tonikum na vlasy z LR, tiež mi išlo kopu vlasov preč a pomohlo to tak za cca 2,mozno tri týždne tak, že viditeľne... 🍀
@nairia tak to určite nepomohlo 🙂
Autorka - Sú to prvé mesiace po pôrode, zväčša keď žena koji tak dupľom. Mám to rovnako, pri prvej to prešlo po pol roku 🙂
@nairia to je absolutna hlupost, dlzka vlasov nijako nesuvisi s tym, ci padaju, ci nie. to je rovnaky mytus, ako ked batolatam oholia hlavicky, aby im zhustli vlasy 🤦♀️
mne pred rokmi pri prvej dcere v priebehu 3 mesiacov vypadla polovica vlasov. nedorastli mi. teraz som 6 tyz.po 2.porode a pcham do seba tolko vitaminov, kolko je to len mozne. ale neviem, ci to bude mat nejaky ucinok, kedze su to hormony a na tie zial ziadne vitaminy nezaberaju.
@diamond007 @matkahelka tak to musela byt nejaka fest nahoda 😅 2-3 kamoskam to pomohlo 🤷
@zuzka1_zuzka1 Jaaj ved ja ho mam doma kdesi, co som ho manzelovi kupovala. Idem si hned dat 😃 Vdaka za pripomenutie 🙏
@truskawka Pozriem, ake maju, vdaka 🙂 Ja som brala. Femibion1,2 a po porode som chcela 3, ale mali vypadok a nedali sa u nas kupit, tak som kupila Mamavit. Dufala som, ze sa padaniu vlasov vyhnem, ale udrelo to v plnej sile 😞
@janinah Cisty zinok alebo v nejakej kombinacii?
@diamond007 Ano, viem, ze to suvisi s rastovou fazou vlasu, ktora je pocas tehotenstva predlzena, preto nevypadli vtedy, ale teraz. Noo tiez kojim...ale tie vlasy uz su vsade..kazde rano si ich zapletiem do vrkoca, povysavam byt a aj tak ich pocas dna vsade nachadzam. Ide ma vystriet, ked vezmem maleho na ruky a on vlasy drzi medzi prstekmi....
@matkahelka Och...to fakt? Ja som brala poctivo aj v tehu aj hned po porode vitaminy, tak som dufala, ze to aspon nejak zmiernim, ale cim dalej, tym je to horsie. Keby aspon cim skor vypadli, nech mozu rast nove 😃
su to hormony, cize vlasy ti budu padat s vitaminmi alebo aj bez nich. Jedine co to chce, je cas.
Cas a nic ine.
Ja som si každý tyzden podstrihavala vlasy o pár milimetrov zahustili sa mi s prestali padat
Ja som brala tuším niečo také ako Femibion 3, ale obdobné vitamíny Dr. Max, ktoré sa berú na konci tehu a počas dojčenia. Brala som ich aj roky od pôrodu a mne sa zdá, že mi zabrali zo dňa na deň. Teraz som po Covide a idem si ich kúpiť zase. Skúste...