Pomáha niečo proti padaniu vlasov po pôrode?

7. feb 2022

Ahojte, som 5 mesiacov po porode. Vlasy mi padaju tak, ze uz by z toho bola jedna parochna. Viem, ze je to hormonalne a ze teraz padaju tie, ktore pocas tehotenstva nevypadli. Avsak da sa to aspon trochu zmiernit? Oplati sa mi kupovat nejake pripravky ci vitaminy? Ako dlho to u vas trvalo? Inak beriem vitaminy Mamavit. Takuto kopu vlasov vycesem kazdy den.

truskawka
7. feb 2022

Ja som brala tuším niečo také ako Femibion 3, ale obdobné vitamíny Dr. Max, ktoré sa berú na konci tehu a počas dojčenia. Brala som ich aj roky od pôrodu a mne sa zdá, že mi zabrali zo dňa na deň. Teraz som po Covide a idem si ich kúpiť zase. Skúste...

janinah
7. feb 2022

Zinok 3 mes.kura pomohlo mne

nairia
7. feb 2022

vitaminovo nepomozem, ale viacero kamosiek odporuca ist sa dat trochu ostrihat... paradox, viem, ale im to pomohlo.

zuzka1_zuzka1
7. feb 2022

Mne veľmi pomohlo tonikum na vlasy z LR, tiež mi išlo kopu vlasov preč a pomohlo to tak za cca 2,mozno tri týždne tak, že viditeľne... 🍀

diamond007
7. feb 2022

@nairia tak to určite nepomohlo 🙂
Autorka - Sú to prvé mesiace po pôrode, zväčša keď žena koji tak dupľom. Mám to rovnako, pri prvej to prešlo po pol roku 🙂

matkahelka
7. feb 2022

@nairia to je absolutna hlupost, dlzka vlasov nijako nesuvisi s tym, ci padaju, ci nie. to je rovnaky mytus, ako ked batolatam oholia hlavicky, aby im zhustli vlasy 🤦‍♀️

matkahelka
7. feb 2022

mne pred rokmi pri prvej dcere v priebehu 3 mesiacov vypadla polovica vlasov. nedorastli mi. teraz som 6 tyz.po 2.porode a pcham do seba tolko vitaminov, kolko je to len mozne. ale neviem, ci to bude mat nejaky ucinok, kedze su to hormony a na tie zial ziadne vitaminy nezaberaju.

nairia
7. feb 2022

@diamond007 @matkahelka tak to musela byt nejaka fest nahoda 😅 2-3 kamoskam to pomohlo 🤷

autor
7. feb 2022

@zuzka1_zuzka1 Jaaj ved ja ho mam doma kdesi, co som ho manzelovi kupovala. Idem si hned dat 😃 Vdaka za pripomenutie 🙏

autor
7. feb 2022

@truskawka Pozriem, ake maju, vdaka 🙂 Ja som brala. Femibion1,2 a po porode som chcela 3, ale mali vypadok a nedali sa u nas kupit, tak som kupila Mamavit. Dufala som, ze sa padaniu vlasov vyhnem, ale udrelo to v plnej sile 😞

autor
7. feb 2022

@janinah Cisty zinok alebo v nejakej kombinacii?

autor
7. feb 2022

@diamond007 Ano, viem, ze to suvisi s rastovou fazou vlasu, ktora je pocas tehotenstva predlzena, preto nevypadli vtedy, ale teraz. Noo tiez kojim...ale tie vlasy uz su vsade..kazde rano si ich zapletiem do vrkoca, povysavam byt a aj tak ich pocas dna vsade nachadzam. Ide ma vystriet, ked vezmem maleho na ruky a on vlasy drzi medzi prstekmi....

autor
7. feb 2022

@matkahelka Och...to fakt? Ja som brala poctivo aj v tehu aj hned po porode vitaminy, tak som dufala, ze to aspon nejak zmiernim, ale cim dalej, tym je to horsie. Keby aspon cim skor vypadli, nech mozu rast nove 😃

elanor
7. feb 2022

su to hormony, cize vlasy ti budu padat s vitaminmi alebo aj bez nich. Jedine co to chce, je cas.
Cas a nic ine.

domcii69
7. feb 2022

Ja som si každý tyzden podstrihavala vlasy o pár milimetrov zahustili sa mi s prestali padat