Pomáha koloidné striebro na akné?

lucijana2
6. jún 2016

Ahojte zeny

chodim pravidelne kazdy mesiac na cistenie ku kozmeticke. Raz mi spominala, ci som uz vyskusala pouzivat koloidne striebro, zevraj sa to da kupit v lekarni. No ja som sa este neodhodlala a nekupila som si ho. Stale ma do toho tlaci nech to skusim, ze mi to pomoze. Neviem, co mam urobit. Mate niektora nejake skusenosti? Pomohlo Vam? Nie su to len zbytocne vyhodene peniaze?

valy
7. jún 2016

@lucijana2 mne to tiez predala kozmeticka na problematicku plet. ja nejaky ucinok nevidim, ale je pravda, ze to nepouzivam uplne pravidelne.

michaelsa
7. jún 2016

@valy v tom bude asi ten problém. Lebo ja som si ho kúpila a dávam si ho pravidelne každý večer keď sa odlíčim, vyčistím si pleť, umyjem ešte tvár vodou a nanesiem koloidné striebro a výsledky veru vidím

jema_suri
7. jún 2016

..závisí aj od toho koľko % striebra obsahuje roztok...

valy
7. jún 2016

@michaelsa a na to si potom este das nocny krem?

clodika22
9. jún 2016

@jema_suri a koľko by malo obsahovať, aby zaberalo dobre na akné?

jema_suri
9. jún 2016

..tak čím vyššie percento, tým lepšie..ja som sa pýtala raz na kol.str. v lekárni a mali aj 99%...

jema_suri
9. jún 2016

@clodika22 ale mala som jednu známu, ktorá bojovala s akné tabletkami, krémami..kadečo...po rokoch skúsila alpu..obyčajnú alpu..nanášala ráno večer..už po mesiaci sa jej začala liečiť koža...po mesiacoch už mala len jazvičky...neviem či to bola len náhoda alebo čo...ale mi vravela, že keby vedela, že jej pomôže obyčajná alpa nebola by toľko chodila po kožných a nedávala by nehorázne peniaze za lieky a kadečo...

lucijana2
autor
10. jún 2016

@valy a malo by sa to pouzivat asi kazdy den, ze? Ci ako to tebe kozmeticka odporucala si to davat? Lebo mne spominala ze by bolo najlepsie keby si to nanasam kazdy den a tiez vecer ako tu baby pisu. Neviem ci ist do toho ale za skusenie asi nic nedam

lucijana2
autor
10. jún 2016

@jema_suri obycajna alpa? A to jej nevysusuje pokozku? Ja ju mam uz teraz dost suchu, tak neviem ci by pre mna bola vhodna alpa, toho sa obavam este viacej ako toho koloidneho striebra

jana_dzina
10. jún 2016

@valy tiež ho používam podobne ako michaelsa ale potom naň si už nedávam nočný krém. Iba koloidné si natriem a nechám pôsobiť, ráno sa potom umyjem a cez deň si dávam denný krém

jema_suri
10. jún 2016

@lucijana2 No ja osobne tiež používam alpu na čistenie pleti a ja osobne si všímam, že nevysušuje mi kožu ale naopak ..ale ani nie príliš premasťuje, akoby dávalo koži tú vyváženú vlhkosť aj pružnosť a ešte aj príjemne chladí..no treba vyskúšať, kým nevyskúšaš nevieš 🙂

jema_suri
10. jún 2016

@lucijana2 ..a ešte jedna dôležitá vec, kozmetika podporuje tvorbu akné, všetko čo obsahuje látky PPG, PEG a DHT sú jedy..ja používam len detské mydlo na umytie tváre a potom alpu..takže na krytie by som používala len aknecolor, počula som že poniektoré ženy používajú na premastenie tváre miesto krémov olivový olej..

valy
10. jún 2016

@lucijana2 no ja prave nemam roztok, ale je to nejaky krem s tym koloidnym striebrom. ona mi hovorila, ze to pouzit ako sérum a na to normalny krem.

valy
10. jún 2016

@jana_dzina aha, dakujem. no mne sa to tiez zda take divne dat si dva uplne rozne kremy na seba.

lucijana2
autor
14. jún 2016

@jema_suri tak potom vyskusam asi aj tu obycajnu alpu a uvidim co to bude robit s mojou pletou. Predsa len kazdemu vyhovuje nieco ine. Jasne a za vyskusanie nic nedam🙂 Ako ja som raz mala take dobre obycajne mydlo to bolo z mrtveho mora to mi kamaratka doniesla, to bolo super a odvtedy si umyvam tvar len cistou vodou, ziadne mydlo kedze hento uz nemam. Fu aknecolor, to nie, to som pouzivala pred 10timi rokmi ale teraz by som si to uz na seba nedala

lucijana2
autor
14. jún 2016

@valy aha, tak uz rozumiem. A v lekarni dostat kupit aj ten krem?

mb269
14. jún 2016

použivam kolodine striebro ako pletovu vodu, aj na rozne ranky. nie je nic lepsie. aspon mne to vyhovuje najskor umyjem ksicht bahennym mydlom , bahnovu masku dam a pretriem koloidnym striebrom. paradicka

lucijana2
autor
14. jún 2016

@mb269 jeej naozaj? a ty mas to koloidne striebro s akym obsahom striebra? A bahenne mydlo to kde kupujes?

mb269
14. jún 2016

http://www.masticky.sk/masticky/eshop/31-1-PSOR... toto mydlo a tej istej znacky je aj maska.
a toto koloidne. je to 40(neviem coho tych jednotiek) https://www.drmax.sk/katalog/product/7102-KOLOI...

lucijana2
autor
21. jún 2016

@mb269 dakujem velmi pekne 🙂 popozeram si to 😉

bobika98
21. jún 2016

Je vhodné aj pre deti v puberte? 🙂

ivisss
21. jún 2016

dobrý den, rada sa zapojim do tejto temy, co s tyka koloidneho striebra je vhodne na pomoc na akce lebo vychytava necistoty a zabranuje tak zapalu, ja som skusala aj to a vysledok bol poznat ale samozreme pravidelnost pouzivania musi byt.... Ale na akne celkovo na plet na verte ci nie obycajna bravcova mast nesolena samozrejme , ta najlepsie vylieci a zahoji defekty na pokozke, ci uz vyrazky alebo rozne ekzemy alebo suche miesta... ja ju pouzivam v malom mnozstve vecer lebo oazj velmi masti ,ale pomaha mne pekne vyliecila skarede miesta hlavne na cele a licach, ale od kamosky som zas pocula ze jej velmi dobre zabrala kalciova masticka

slavenka6
21. jún 2016

Mam znamu ktorej na akne pomohla aj obycajna alpa. Dodnes sa s nou aj denne odmalovava a nema ziadne akne 🙂

mbta
27. jan 2017

ahojte dievcata,prosim vas moze byt koloid.striebra horka? kupila som 20bpm,je velmi horke..je to v poriadku?

marmart
10. nov 2018

ano, spravne koloidne striebro je horke

anjelaa
10. nov 2018

Koloidne striebro pouzivame uz roky, jedna z najlepších vecí 👌

veronikatiki
21. máj 2020

@michaelsa berem kortikoidy od ktorych mam milion vyrazok vsade od prednusonu odporucili mi koloidne striebro ale aj gafrovu mast s ichtamalom ktira je lepsia ak od hormonalnych tabletiek to je?

sima1234567
31. aug 2020

@veronikatiki no to nebudeš mať klasické akné podľa mňa ale hormonálne no môžeš skúsiť podľa toho akú máš pokožku ak mastnú tak skús od the ordinary peeling solution s AHA a BHA kyselinami a ak suchú tak kyselinu laktacitovu , koloidne striebro používaj ako toner a hlavne nezabudni si umývať pleť na mastnú je super z DM cerave roaming cleanser a požívaj nejaký krém keďže je to jedna z podstatných veci , ak chceš rada ti poradím ohľadom toho ako sa zbaviť vyrážok 😄

vase_zdraviesk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz