Ahojte zeny
chodim pravidelne kazdy mesiac na cistenie ku kozmeticke. Raz mi spominala, ci som uz vyskusala pouzivat koloidne striebro, zevraj sa to da kupit v lekarni. No ja som sa este neodhodlala a nekupila som si ho. Stale ma do toho tlaci nech to skusim, ze mi to pomoze. Neviem, co mam urobit. Mate niektora nejake skusenosti? Pomohlo Vam? Nie su to len zbytocne vyhodene peniaze?
..závisí aj od toho koľko % striebra obsahuje roztok...
..tak čím vyššie percento, tým lepšie..ja som sa pýtala raz na kol.str. v lekárni a mali aj 99%...
@clodika22 ale mala som jednu známu, ktorá bojovala s akné tabletkami, krémami..kadečo...po rokoch skúsila alpu..obyčajnú alpu..nanášala ráno večer..už po mesiaci sa jej začala liečiť koža...po mesiacoch už mala len jazvičky...neviem či to bola len náhoda alebo čo...ale mi vravela, že keby vedela, že jej pomôže obyčajná alpa nebola by toľko chodila po kožných a nedávala by nehorázne peniaze za lieky a kadečo...
@valy tiež ho používam podobne ako michaelsa ale potom naň si už nedávam nočný krém. Iba koloidné si natriem a nechám pôsobiť, ráno sa potom umyjem a cez deň si dávam denný krém
@lucijana2 ..a ešte jedna dôležitá vec, kozmetika podporuje tvorbu akné, všetko čo obsahuje látky PPG, PEG a DHT sú jedy..ja používam len detské mydlo na umytie tváre a potom alpu..takže na krytie by som používala len aknecolor, počula som že poniektoré ženy používajú na premastenie tváre miesto krémov olivový olej..
@jana_dzina aha, dakujem. no mne sa to tiez zda take divne dat si dva uplne rozne kremy na seba.
@jema_suri tak potom vyskusam asi aj tu obycajnu alpu a uvidim co to bude robit s mojou pletou. Predsa len kazdemu vyhovuje nieco ine. Jasne a za vyskusanie nic nedam🙂 Ako ja som raz mala take dobre obycajne mydlo to bolo z mrtveho mora to mi kamaratka doniesla, to bolo super a odvtedy si umyvam tvar len cistou vodou, ziadne mydlo kedze hento uz nemam. Fu aknecolor, to nie, to som pouzivala pred 10timi rokmi ale teraz by som si to uz na seba nedala
použivam kolodine striebro ako pletovu vodu, aj na rozne ranky. nie je nic lepsie. aspon mne to vyhovuje najskor umyjem ksicht bahennym mydlom , bahnovu masku dam a pretriem koloidnym striebrom. paradicka
http://www.masticky.sk/masticky/eshop/31-1-PSOR... toto mydlo a tej istej znacky je aj maska.
a toto koloidne. je to 40(neviem coho tych jednotiek) https://www.drmax.sk/katalog/product/7102-KOLOI...
Je vhodné aj pre deti v puberte? 🙂
dobrý den, rada sa zapojim do tejto temy, co s tyka koloidneho striebra je vhodne na pomoc na akce lebo vychytava necistoty a zabranuje tak zapalu, ja som skusala aj to a vysledok bol poznat ale samozreme pravidelnost pouzivania musi byt.... Ale na akne celkovo na plet na verte ci nie obycajna bravcova mast nesolena samozrejme , ta najlepsie vylieci a zahoji defekty na pokozke, ci uz vyrazky alebo rozne ekzemy alebo suche miesta... ja ju pouzivam v malom mnozstve vecer lebo oazj velmi masti ,ale pomaha mne pekne vyliecila skarede miesta hlavne na cele a licach, ale od kamosky som zas pocula ze jej velmi dobre zabrala kalciova masticka
Mam znamu ktorej na akne pomohla aj obycajna alpa. Dodnes sa s nou aj denne odmalovava a nema ziadne akne 🙂
ahojte dievcata,prosim vas moze byt koloid.striebra horka? kupila som 20bpm,je velmi horke..je to v poriadku?
ano, spravne koloidne striebro je horke
Koloidne striebro pouzivame uz roky, jedna z najlepších vecí 👌
@michaelsa berem kortikoidy od ktorych mam milion vyrazok vsade od prednusonu odporucili mi koloidne striebro ale aj gafrovu mast s ichtamalom ktira je lepsia ak od hormonalnych tabletiek to je?
@veronikatiki no to nebudeš mať klasické akné podľa mňa ale hormonálne no môžeš skúsiť podľa toho akú máš pokožku ak mastnú tak skús od the ordinary peeling solution s AHA a BHA kyselinami a ak suchú tak kyselinu laktacitovu , koloidne striebro používaj ako toner a hlavne nezabudni si umývať pleť na mastnú je super z DM cerave roaming cleanser a požívaj nejaký krém keďže je to jedna z podstatných veci , ak chceš rada ti poradím ohľadom toho ako sa zbaviť vyrážok 😄
@lucijana2 mne to tiez predala kozmeticka na problematicku plet. ja nejaky ucinok nevidim, ale je pravda, ze to nepouzivam uplne pravidelne.