Pomáha Gerodorm pri nespavosti?

pedrolino
16. dec 2022

Gerodorm pomáha s nespavostou obvodný mi ho nechce predpísať prosím help na kávu bude pekne den

viestta
16. dec 2022

Z pribaloveho letaka
Liečba sa musí prispôsobiť individuálnym potrebám a má sa podľa možnosti obmedziť len na niekoľko dní.
Takze asi lekar vie co robi, nechce podporovat tvoju zavislost na liekoch

emka530
16. dec 2022

@pedrolino môj ocko ked ešte žil a bol v nemocnici, sme tento liek pýtali pre neho skrz nespavosť.. na oddelení nam dr hovorila, že určite neodporuča prave tento, nakolko vypozorovali, že po ňom sú pacienti často dezorientovaní, akoby mimo...často hovorili z cesty, točila sa im hlava a dlho trvalo kým sa dali dokopy. Možno zaleží aku ma pacient diagnozu, ale 90 percent ludí ho znašalo zle. Preto za mňa nie.

deti95060810
16. dec 2022

však sú aj iné lieky na spanie... prečo práve tento? skúst Sanval, Zopiclon...
niekedy dobre pomáhajú aj Neurol, - len to je na ukľudnenie
Samozrejme s týmito liekmi pomaly, opatrne - hrozí závislosť
skúste večer pred spaním magnézium - stres a streknúť Dospinox, alebo melatoním...aj táto kombo pomáha

pedrolino
autor
17. dec 2022

@deti95060810 veľmi pekne ďakujema a vedeli by ste 2 krabicky clozipan poštovné aj na kávu zaručujem, mne obvodná dáva Max lexaurin antidepresiva to ju musím prosiť a l iným lekárom nejdem auto atď to je veľa nafty atď myslím psychiatrický
. a unas sa hambim

deti95060810
17. dec 2022

@pedrolino však si treba pýtať Zopiclon na spanie... prečo by nepredpísala?

pedrolino
autor
18. dec 2022

@deti95060810 že je to návykové je zvláštna doktorkA

donuliena
6. mar 2023

@emka530 je to vyborny liek

simonka32
27. mar 2023

@donuliena Užívate ho? Ja som užívala Stilnox,ale toho ma chcú zbaviť a predpísala mi Chlorprothixen a ak nezaspím ,tak po hodine za týmto liekom ešte po polovičke Gerodorm.Z toho vhlorprothixenu mi je zle,tak by som si dala len Gerodorm,tak by som rada vedela,či je účinný.Ďakujem!