Pomáha Egyptská hlinka pri kožných problémoch?

uglybetty1234
30. aug 2014

Ahojte kočky,
uvažujem nad nákupom egyptskej hlinky. Na nete som čítala samé pozitívne ohlasy, avšak rada by som sa dozvedela aj priamo od Vás, či ju niektorá z vás má a používa, a ako ste s týmto púdrom spokojné. Investícia je to celkom vysoká. Dočítala som sa, že je vhodná na každý odtieň pleti, že pomáha pri kožných problémoch, je vodeodolná... Súhlasíte? Všetkým ďakujem za odpoveď

serpentino
30. aug 2014

Ahoj,ono viem hlavne podla ohlasov na internete,ze co sa tyka koznych problemov,tak neriesi absolutne ziadne,ide o to,ze ked si das puder,tak pokozka je krajsia,ale to je pri kazdom pudre..zalezi aj aku znacku egypt.hliny mas na mysli,nakolko su 2...jedna je od zn.Mille cca 12 eur-ta nie je velmi chvalena a potom od znacky-tusim,ze Mija a ta je cca za 20 eur,ale ked viac popozeras urcite najdes aj lacnejsie..

svatava74
30. aug 2014

ja ju pouzivam uz od svojich 22 rokov a teraz mam 40 r. Mam teraz jednu aj doma, uplne novu, ale uz sa nelicim denne. No hlinka bola moj zaklad, denny krem a stetec a sup hlilnku. Som alergicka s velmi citlivou pletou, hned nejake vyrazky, zapaly na tvari...a skusala som viace hlinky....tato patri k tym lacnejsim, za 18 ečok, ale ja ju odporucam.... 🙂 ale zaklad ej pravidelne umyvat stetec, co nektore baby nerobia a potom to tak aj vyzera a dat aj balzam na stetec a potom oplachnut, presne ako star.o vlasky....uspesnu ruku pri vybere 🙂

annavasilova
21. okt 2014

AHOJTE 😀 som 10 rokov výhradný predajca nemeckej značky LILLE-EGYPTSKÁ HLINKA ( v čiernej trojkombinovanej púdrenke).
Má veľmi blahodárne účinky je založená na 100% prírodnej báze.
Za tie roky si ju zakúpili tisícky spokojných zákazníčok!
Ak máte záujem o konkrétnejšie inormácie,tak sa môžete kontaktovať na t.č. 0918 542 057,alebo si to pozrieť na www.lilleegyptskahlinka.sk
Teším sa na Vás,
Anna

i_v
Autor odpoveď zmazal
Zobraz