Ahojte užívali ste popri Duspatalinu aj iné lieky napr.na hnačku alebo Duspatalin pomohol? Za aký dlhý čas účinkoval že pomohol užívam ho 2 týždne ale užívam aj Reasec ale ten sa nemá dlhodobo lebo vraj je návykový len mám strach že ma bude preháňať keď ho prestanem užívať.
@1mina to ti predpísal obvodný?ja ho užívam už 2 týždne myslíš že nemám užívať ten Reasec ?
@pupetko263 ano obvodny... Tak to veru neviem Reasec vobec nepoznam, skuste sa ked tak spytat tu na mk v skupine zdravotnici na MK 🙂
@1mina tie skupinky niektoré nefungujú sú tam príspevky staré 3 mesiace ja som bola na kolonodkopii kde mi predpísali Duspatalin
@pupetko263 ja som v jednej kde je denne vela novych prispevkov, tak ma napadlo ze tam sa isto najdu skor co budu vediet poradit. Alebo mozno v lekarni
@1mina názov skupiny
@pupetko263 zdravotnici na MK
@pupetko263 ja beriem dlhodobo duspatalin a akej farby máte tu stolicu aj nejaké bolesti máte
@maxpower39 mám stolicu normálnu hnedej farby
@pupetko263 a pomáha vám ten Duspatalin?
@pupetko263 ani nie ako kedy
@maxpower39 a čo vám teda pomáha? Aké máte ťažkosti?
Ja som raz mala asi tyzden a pol ale fakt neprijemnu hnacku, ze sa zo mna liala voda aj ked som sa napila vody, a to site v nocj som musela vy ehnut dva tri krat a len voda. Potom som sla k dr a dal mi duspatalin a asi do 2,3 dni pomohol