ahojte.
PO DLHOM PATRANI SA MI KONECNE ZISTILO ZE BOLESTI USI A ZUBOV A NESKOR SA PRIDALI AJ BLESTI HLAVY SPOSOBUJE NIE TROJKLANNY NERV ALE POLYPY NA PRAVEJ STANE V DUTINE CELUSTNEJ-PRAVA STRANA.
DOKTORY KRCNE 3X,ZUBAR 5X.Z NEUROLOGIE ( 2X SOM TAM BOLA,PRVY KRAT MA TIEZ ODBILA ZE ZUBY NAPORIADOK) MA KONECNE POSLALI NA MR MOZGU A TAM SA TO UKAZALO.ROK TO VVSETKO TRVALO.-UZAS.
CHCEM SA OPYTAT PODSTUPIL TU NIEKTO NIECO TAKE.?AKO TO PREBIEHALO VYSETRENIE LIECBA.DAKUJEM ZA KAZDE INFO.
@brulinkaahoj.mam písané objemný polyp maxilarne v pravo.povedala mi to neurologicka .na ORL ešte len stým idem.tiez je to umna čerstvépolypy to su cysty..drzim palce.
@ala76 môžem sa spýtať mal si aj trpnutie líca zle prehltanie
@brulinka ahoj a mala si nejaké problémy ako sa to prejavovalo prečo až mr a čo ti na ten vysledok povedali
@brulinka a kde v ústnej dutine pod jazykom je to viditeľné?
@bobricek1979 nie nic take.ja tom pod okom v celustnej dutine.mne to pricviklo dakynervovy kanalik ktory ide na zuby usi a hlavu predu.
@bobricek1979 celustna dutina to je vo vnutri pod okom.preto mr lebo najprv nasvedcovalo ze to je trojklanny nerv.tak ma poslala na mr.zuby a usi a nos su v poriadku. a na mr sa ukazalo ze su to polypy v dutinach.
@ala76 aha jasne ďakujem za vysvetlenie som si to zmylila
@ala76 ahoj operovali ti ich? Ako to dopadlo? Ako dlho si bola v nemocke?
@katka253111 ahoj.mne ich vybrali,aj keď ze sa to nemusí keď niesu ťažkosti.
Je to jednodňové na orl.ak niesu ťažkosti.
Je to podobné ako keď deťom vyberajú nosnú mandlu.
Ale musí to dobre urobiť,ak nárastu znova tak to neurobili dobre.
Doma PN 10 dní.😉
@ala76 a da sa fungovat aj bez pn? Ci su nejake tazkosti a bolesti po opke
@katka253111 nedalo sa fungovať ak je fyzická práca.min.10 dní PN.ale asi už viete.....
@ala76 ja som az na koniec februara objednana na ORL, tak som zvedava, co este ona povie :(
ja sa k tebe len pridam, mam zatial len cerstvy vysledok z MR kde mam len popis a v zavere ze tumorna lezia do 1cm priblizne guloviteho tvaru v celustnej dutine. nemala som tam napisane ci je to polyp alebo co ale tak dufam v to, prosim ta tebe to na MR popisali ako polyp alebo az ORL to tak specifikoval a len z MR ci po nejakom vysetreni ?vdaka