Ahoj,nemal niekto nahodou s tymto problemy?Mne sa to zacalo tym,ze sa mi vytvorila ranka na sliznici nosa tak s kraja skor,nie hlboko a chrasticka...a vedelo mi to krvacat a teraz tam mam taky vyrastok,belavy,asi aj vodnaty,lebo sa vie dat stlacit a ostane trosku zmenseny....Na nete som moc toho nenasla,len ze asi ide o polyp.Chcela by som vediet vase skusenosti,vdaka,je to dost otravne
Ja som v detstve mala polyp 3x, ale hlboko v nose, neviem, ako to vyzeralo, ale dodnes si pamatam tu neznesitelnu bolest 😢 A to som mala do 10 rokov, bez umrtvenia mi to vyberali takymi dlhymi zahnutymi noznicami a posledny krat mi uz vybrali aj nosne mandle. A panicky strach z krcneho oddelenia mam dodnes, lebo vzdy ma najskor poslali tam a potom uz do nemocnice 😒
Ja mam tiez nejaky vyrsatok v nose, je tvrdy a biely, bojim sa ist k lekarovi, trosku sa aj zvatsil. 😒
@denisa2828 dobry den,ako ste nakoniec dopadli s vašim vyrastkom v nose? Vidim,ze uz je to 3 roky od pridania vašho prispevku,tak som zvedava,lebo mam to iste. Dakujem za odpoved.
Ahoj, mne ho vyberali ked som bola dieťa cca 12 rokov, na bolesť si už nepamätám, 😉 😉