Ahojte, prosim vas o radu ak mate s touto temou skusenosti. Bola som na preventivke a zistili mi polycyst.vajecniky. Dieta zatial nemam a prve planujeme zacat riesit cca za rok-dva. Doktor mi ale nenastavil ziadnu liecbu, povedal ze to bude riesit az ked budem chciet otehotniet. Myslite ze je to normalne? Lebo menstruacia mi chodi tak raz za dva-tri mesiace a nehovorim o inych priznakoch ktore ma dost obtazuju.. to mam byt takto kym nebudem chciet otehotniet alebo mam zvazit zmenit lekara? Neviem aky je postup, nerobil mi ziadny hormonalny profil ani nic ine.. podla mna aj ked nechcem teraz otehotniet by to riesit mal, nastavit mi nejaku hormonalnu liecbu alebo co aby sa mi dali hormony doporiadku..
dakujem za vase nazory 🙂 ..pekny den..
a to samozrejme nezober..to je to najhorsie čo može byt...naidealnejsie ak chces mavam ms, tak pojdes raz za mesiac na vyvolávačku🙂
@cikke ahoj, ja mam tiez pco a myslim si, ze nie je dovod nieco riesit, ked nechces zatial otehotniet, pco sa vyliecit neda a brat zbytocne nejake hormony podla mna nie je ziadne riesenie, lebo s pco to aj tak nic nespravi, tiez si myslim, ze ist radsej raz mesacne na vyvolavacku ako brat denne hormony, vacsinou sa predpisuje antikoncepcia a naco ked pco je vlastne tiez druh antikoncepcie...
@cikke skus skupinu PCO to je to "naše"..popravde sa s tým robiť nedá nič, iba sa držať na hormonoch a to nie je bohviečo.. takže je to tak (urcite s anajdu ženy ktore sa budu hlásiť k tomu že to treba riešiť atd atd..)možes brat nejake doplkny INFOLIC pomaha zevraj...ale je to tak doktor mal pravdu, vyliečiť sa to nedá, takže je to najvhodnejšie riešiť to až potom.. 🙂