Maminy prosím poraďte...mam 3 mesačne babo ktore bolo kojene...spadla som a mam problemy s klbom na ruke idem na operaciu mlieko odislo atd...idem rovno k pointe proste malú momentalne od bolesti nedokážem udržať na rukách pri kŕmení 🙁 partner pomaha ale chodi aj do prace a ja pri kŕmení plačem od bolesti.
Objednali sme stolicku na krmenie.. môžem tak kŕmiť z fľaše?a kym nám pride mozem krmit ležmo z boku? Alebo ze ju dat do vyvysenej bolohy na vankus ako by lezkala?
Prosím poraďte niečo aby som jej neublížila na chrbatik🙏
Videla som video ze krmili aj lezmo na kolenach je to vhodné?
Pediatricka mi nepomohla ani neporadila to radsej nekomentujem idem ju po tejto skúsenosti zmeniť 🤦
ja som ju mala vo vyvysenej polohe na vankusi a tak pila z flasky, pokym mi prisla polohovatelna stolicka
daj do autosedacky a tak krm tiez som mala podobný problém a bolo to super aj vies podložiť plienkou flasku ak treba. drzim palceky
@katulienkax
@cyberk
@kacena4
Ďakujem ženy ja už som si zacala myslieť že som úplne mimo. Blizka rodina ma za to odsudzovala ked som chcela radu... že tak male dieta má mať iba kontakt koža na kožu.
Ale tak ked to nejde tak to nejde.
Mame za sebou spokojne krmenie a ja mam klud na duši.
Ďakujem ❤️
nikdy som nekrmila z flasky na rukach, polozila som si ju na stehno vzdy a tak krmila, zvykla si. Sak to dieta bude tazsie a tzsie, cim sko prestanes na rukach drzat tym lepsie a zvykne si, sak pri tom ju mozes napriklad hladkat, a od roka uz na vankusi (mozno aj skor, nepamatam) a aj si sama drzala