Mali ste skúsenost, že lekárske vyšetrenie alebo úkon bol bolestivý a napriek vašim bolestiam až výkrikom to všetko pokracovalo?
a čo ti robili
Nie, vsak vyšetrenie zastavím. Nedrzim ako hluchý dvere
Tak pokiaľ je niečo potrebné urobiť do konca tak áno, keď mi trhali zapálenu osmičku tiež to bolelo aj som im to dala najavo ale zase som nečakala ze úplne prestanú. Nevravím, ze by na to nemali brat vôbec ohľad, ale pokiaľ je treba tak treba výkon dokončiť co je niekedy jednoduchšie ako pre bolesť prestať a začínať znovu 🤷
Nie .. ked som naposledy zažila mierne bolestive vyšetrenie u gynekologa len čo som jemne sykla na znak že mi to je neprijemne tak prestal spytal sa, čo zabolelo, ako a pokračoval inak pri vyšetrení
U zubara tiež možno voooolakedy strašne davno ..v poslednej dobe akonahle zacitim bolest zdviham ruku zubar prestava
Jedine čo bolo pre mňa bolestive a neprestali nikdy aj tak boli tie **** covid testy kedy som mala pocit že mi až niekde v mozgu šmátrajú tou paličkou 🤣 a to som sa mohla ksichtiť akokolvek praveže som mala pocit že keď som dala najavo že to je neprijemne strčili ju hlbšie ešte 🤣🤣🤣
Zial, ano, zazila som.
Zvazovala som aj podanie staznosti na UDZS, no nakoniec som to nechala tak.
Za tento ich ,,vykon”, sa mi neskor ospravedlnili ini lekari ktori boli uprimne zhrozeni a boli na roznych oddeleniach nezavisle od seba.
No nepišeš o ake vyšetrenie a ukon ide. Mne raz ošetrovaly ranu do ktorej sa dostaly ulomky, lekar sa mi predom ospravedlnil, že ked to umrtvi tak nebude mat ako zistit či v rane niečo ostalo. Čo povedat bol to zažitok ale všetko vylovil.
Ide o druh zákroku, niečo proste "bude musieť bolieť"
Tak napríklad mňa po pôrode zasivali asi vyše hodinu, komplet zvnútra aj zvonka, dali mi umrtvenie, ale nezabralo, tak bohužiaľ napriek bolesti ma musela zasit doktorka, čo mala na nechať tak, potrhanu celkom?
Na ambulancii v práci sme robili paracentezy, nasadzovali stipuly(ventilačné krúžky) do ucha, bolo to bolestivé, veľmi. No a? Co sa dalo robiť? Pacient bol upovedomeny, že to bude bolestivé, mohol sa rozhodnúť, či chce alebo odmietne.
Aj obyčajný odber krvi je predsa bolestivý, a co?
V takom prípade by každý všetko odmietol.
Možno v detstve u zubára. Keď nebola ešte anestéza (aspoň dr.nemala) a vstala aj cez plač a bolesť.