pojdete ci nie
Nebola som ani na prvej 😀 staci?
@viestta a k comu ti je moje meno, ja sa normalne pytam
@vierka0508 ano dakujem za normalnu odpoved 👍
@viestta tak nedebatuj
Nie. Ani na tretiu
keď bude treba pôjdem.
nebola som ani na prvej a ani sa nechystam. Tymto nechcem nikoho odhovarat...ja som mlada a zdrava zena....mozno keby som mala nadlomene zdravie, rozmyslala by som o tom. Koronu som prekonala uplne lavou zadnou....jeden den bolest tela...uzila som 2 paraleny pocas celej choroby 🙂
podľa mňa rovnakým typom vakcíny očkovať 4. dávku nemá zmysel, ja nepôjdem, možno zvážim ďalšie očkovanie ak bude nová vakcína, zatiaľ nie
Nemám ani jednu, ani neplánujem, takže ja som out.
Muž má dve, na tretiu nešiel ani neplánuje.
@mondolina akurat v radiu hovorili ze sa da uz hlasit, ze od 18r a len kto ma oslabenu imunitu
zbytocna otazka, nakolko 4 davka nie je pre vsetkych len pre imunodeficitne stavy
Jasné že nie
Jasné aj štvrtú aj piatu aj šiestu...ale len tak ako ma liečili cez telefón.
mam jednu, J&J, dalsie neplanujem
toho roku na 4? skôr nie
nikdy :D :D
Anonym sa čuduje naco je nam jej meno a tebe je naco názor cudzích žien. Nemáš vlastnú hlavu? Ved bud idem alebo nejdem nepotrebujem to mať schválené ľuďmi z internetu 🤣🤦🏼♀️
@nykkushka 👍👍👍
Nebola som na žiadnej a momentálne ,,bojujem,, prvýkrát s covidom. Možno by bol priebeh s očkovaním ľahší, ale neľutujem
ja nemám nič proti akýmkoľvek očkovaniam a lekárom verím.. mám tri dávky, no po každej som mala dosť náročný priebeh a kopec príznakov (bolesti od miesta vpichu až po prsia, teplota, malátnosť, slabosť v nohách, žalúdočné problémy), ktoré netrvali len pár hodín, ale aj niekoľko dní.. preto verím, že už nebudem musieť ísť na štvrtú, vôbec sa do toho nebudem hrnúť.. pôjdem len ak to bude z nejakého dôvodu nevyhnutné
Ešte som nebola na tretej.
Ale k otázke, načo nám je tvoje meno: napríklad na to, aby sme vedeli, či si sa na niečo podobné už nepýtala. Ja fakt neznášam, keď niekto neopodstatnene píše anonymne. Samozrejme, sú situácie, kedy to je pochopiteľné, ale už sa to tu veľmi zneužíva. Toto nie je nič háklivé, aby si to nemohla písať pod vlastným nickom. Ako sem my píšeme svoje odpovede. Lebo takto to naozaj vyzerá, že si sem prišla provokovať.
Čo ja viem... tento rok by som určite nešla, a do budúcna by som zvážila, ale skôr iný typ vakcíny. Sme čerstvo po covide, manžel stihol dve dávky (poslednú niekedy na jar minulý rok), špekuloval, či ísť na tretiu, za dva mesiace chytil covid dvakrát, a síce to na nemocnicu nebolo, ale rozbitý je úplne. Už by mal mať pokoj, teraz sa mu zapálilo pre zmenu oko. Vraj po covide.. ja som mala aj tretiu dávku, prvýkrát som od neho nič nedostala, druhýkrát už áno, ale veľmi slabý priebeh, jeden deň išla horúčka hore, ale po jednom paralene bol pokoj. Najmä bolesť hrdla, ale poklopem.. v novembri som bola veľmi chorá, údajne to covid nebol, a vtedy som bola vyslovene, že chorá, toto v porovnaní s tým bolo ešte v pohode. Tretiu dávku neľutujem, pred štvrtou mám rešpekt.. pre ľudí s oslabenou imunitou by som aj odporučila, manžel je silný alergik a asi to na ten priebeh malo vplyv.. neviem, ako by dopadol bez očkovania, možno rovnako, netuším, ale on osobne ľutuje, že tretiu nestihol.
@7miriam77 najlepsia odpoved
Nie
Ja nepojdem. Mna 3tia polozila na 3 mesiace... A dufam, ze som sa z toho dostala
Ja možno až na piatu. Prvé štyri vynechávam 😅😅😅