Zdravim vas, vie mi niekto poradit?? uz 2 tyzdne mam hnacky, doktor ma chce poslat na infekcne a ja nemam kam dat maleho, co mam robit?
Ahoj, ja som bola v nemocnici po porode a nemohla som mat malu pri sebe (3 tyzdnovu), keby s nou nevedel nikto byt, tak ju vraj docasne daju do ustavu 😕
Nemáš rodičov, rodinu, kamarátov, susedov, hocikoho známeho? Hocičo by som urobila ale nie nejaký ústav. A hlavne by som robila aj nemožne aby som sa dostala z hnaciek. Alternatívnu medicínu si skúšala?
podla mna ta najskor iba vysetria tak ako pisala janicka a mozno ani nebudes musiet ist lezat 🙂 netreba hned mysliet negativne. ak by sa aj stalo, ze musis ist tak poziadaj hocikoho, ak aj nemas nejaku blizku rodinu, ktora by sa mohla o dieta postarat tak som si ista, ze niektora kamaratka ti rada pomoze
musíš mať niekoho v zálohe,čo ked sa niečo stane a ty pôjdeš do nemocnice v sekunde napr. s úrazom /nedajbože/? nejakú susedu,niekoho z rodiny,prečo sa s nikým nekontaktuješ?
dakujem za rady, tak jednu cast rodiny mam v anglicku a druha je tiez na dovolenke,tak zatial som este doma zajtra pridu vysledky co mi je. Na diete som uz 2 tyzdne a aj lieky mi vystriedali a nepomohli :(
Tak uvidime ako to este dopadne.
@evlu11 Nedam Ti sice radu co s dietatom, ale po vlastnej skusenosti s infekcnym kde som lezala tiez s hnackou Ti napisem len tolko, ze pokial nebudem mat infekcnu meningitidu tak tam nepojdem. Donesies si odtial este horsie ako s cim tam ides. Lezala som tam ked mal maly 4 mesiace, mala som hnacky, nakoniec mi nic nenasli (vsetky vytery ciste) a tyzden po navrate mi nieco nasli, uz neviem presne co. Ale aj infektologicka v ambulancii potom povedala, ze som to zrejme dovliekla odtial. Na oddeleni aj tak liecba bola len infuzie a dieta, co Ti vpodstate spustia aj ambulantne. Infekcne-krajna nudza,
@evlu11 Moj syn mam pred par rokmi hnacky(mesiac),boli sme na infekcnom kde mu zobrali stolicu a isli sme domov.Po tyzdni prisli vysledky a nic nezistili.Tak nas poslali na gastro a zistilo sa,ze ma intoleranciu na BKM a vajcia.Tuto docasnu alergiu mu vyvolala crevna viroza.Pomohla az 6mesacna dieta.Nemyslim,ze si ta tam nechaju.
Ja by som sa tam nedala poslat... vysetrenia ti mozu urobit aj v ambulancii. Mna tam raz zavreli a musela som sa pohadat s lekarkou aby ma laskavo pustila, kedze nic nerieisli a iba Hylak mi davali :D to si mozem aj sama :D Kludne mozes mat hnacky napr. z podrazdeneho zlcnika po vajickach s tym na infekcnom nic neurobia, pockaj si na vysledky a nestresuj zbytocne. Salmonela ak by to bola, tak tiez nemusis na infekcnom lezat. Ak budu vysledky negativne mali by ta skor na gastro poslat. Drzte sa 🙂
@simca06022011 No zajtra by mali byt vysledky a co sme skusali tak som bola urieknuta tak to mozno bolo aj stoho, je mi teraz trosku lepsie tak uvidime co zajtra zistia
Ved ta posiela na najskor ambulanciu, tak chod s dietatom. Na ambulancii ti urobia odbery, vytery a dohodnu dalsi postup. To by si musela byt v sakra zlom stave, aby ta s hnackami hospitalizovali. Ved aj doma mozes drzat dietu ci uzivat cierne uhlie, Smectu ci Endiex ci Imodium ci probiotika...