Asi som mala dat radsej do nazvu pohlavny styk ze? 😀 ale uz to neviem opravit hihi. Ale tak co uz. K veci 🙂
Ahojte, nasla som tu nejake temy ale nie ohladom mojho pripadu 😕
Chcem sa opytat, 20.5 ma operovali laparoskopicky. Z praveho vajecnika mi ostalo cca 40%. Lavy zostal cely. Otazka znie, kedy mozem zacat pohlavne "zit" normalne? 😅 Presli cca 6tyzdne. Na kontrolu som mala ist zaciatkom jula (teraz) ale zistila som, ze moj doky ma.dovolenku aaaz do 19.7... Ma sice zastupujuceho ale nechcem ist riesit liecbu s pre mna "cudzim" dokym ☹ Citim sa fajn, v utorok ma operovali, stvrtok prepustili "na slobodu" domov 😀 a v pondelok uz som zarezavala v praci nakolko som sa zotavila cez vikend. Cize z tejto stranky sa citim normal. V prepustacej sprave (a aj ked som bola za mojim dokym v piatok (3dni po laparke) ukazat, tak mi povedal, ze mam mat telesny klud. Nasla som temy takehoto typu ale laparky boli typu napr. len diagnosticka alebo prefuknutie vajcovodov, alebo len odstranenie cysty. Ja som mala odobraty vyse pol vajecnika a tak sa bojim, ze je v tom rozdiel. Mozem si nejako uskodit? Nechcem moc cakat do 19.7 ved to su este 2 tyzdne ☹ a zase k zatupujucemu ako som pisala, nechcem ist. Dalsi dovod je aj taky, ze zastupujuceho mame navstivit ked su bolesti alebo akutne stavy. Ja som v poho ja len na "prehliadku" mam ist 😀
Nemali ste nikto podobny pripad? Kedy ste zacali pohlavne zit? 😵
Kludne mozete ist na to 😉
ja som bola tiez na naparockopii a uz po 2 tt sme sa dali na " pohlavny Zivot" 🙂
Dakujem baby za odpobede 🙂 potesili ste ma 😀
Ospravedlnujem sa za chyby a este dodam, ze na laparku som sla s tym, ze mam jednu cytu na jednej strane a druhu na druhej. Na lavej mi praskla cize tu iba odsali a na pravej ktora bola "zažrata" do vajecnika tak vybrali ju aj vlastne s cca 60% vajecnika.