Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či máte niektorá skúsennosti so zákrokom (konizácia krčka) v nemocnici Ružinov?? Aký sú tam lekári,ako prebehla operácia-zákrok? Ako dlho ste boli hospitalizované? A samozrejme pooperačné dni.. viem že každá sme iná aj iný organizmus ale aspoň pár info by som uvítala. Pravdepodobne pôjdem na zákrok niekedy v októbri tak nech sa psychicky pripravím 😊 ďakujem pekne za všetky info.
Este odporucam, treba vlastny pribor a ja som tam bola dlhsie tak aj co-to zo stravy (cerstva zelenina). Kuchyna je urovnou ako horsia skolska jedalen, tj da sa prezit ale obcas je to tazke (suche cestoviny poprasene struhankou - neviem co tym mysleli....)
@katka3588 ano, "vsetko" je trefne a teda aj nieco pod zub. Ranajky byvali dobre (chlieb, pomazanka, sunka, syr, jogurt), obedy a večere rozne. Hladna som nebola aj ked obcas to bolo tazke. Ja som ale musela vydrzat 3 tyzdne, take tri dni sa relativne daju aj s kudlou v zadku 🙂
Hygienu komplet a dvojo papuc, suche na izbu a "mokre" do sprchy.
So zakrokom áno aj ked nie s tymto. Sestry velmi mile, ochotne, resp normalne. Doktorom by sa hodil kurz komunikacie, lebo neodpovedali ani na priame otazky, nie to ze by povedali cokolvek sami od seba. Niektore info v sprave (k narkoze) si vymysleli, nepytali sa (1 mentruacia, fajcenie, alkohol...)