Podráždený žalúdok - skúsenosti?

lara45
14. feb 2019

Dobry den. Uz asi 3 tyzdne ma vkuse boli zaludok.Najprv to zacalo len miernymi krcami po jedle.Potom sa bolest stupnovala az do toho stadia ze som nic nemohla jest.Mala som neskutocne krce hlavne v zaludku no potoma zacalo boliet cele brucho.Neviem ci je to dobre ale vsetky vysledky su v poriadku. Usg,RTG,CT,odbery gastro vys.kde sa mi pozrel doktor do zaludka vsetko je ok .Vraj mam velmi podrazdeny zaludok. Neviem ci som si ho mohla az tak podrazdit beriem nospu a helicit a uz mi ani nezaberaju ma s tym niektora skusenost?

chinwag
14. feb 2019

@lara45 na podrazdeny zaludok je super bylinny caj z Paliny pravej. Caj kupujem bezne v lekarni. Je velmi horky, az odporny. Ale velmi pomaha. Casto ho pijem aj cele tyzdne, ked mi uz nezabera noplaza na kyselinu a reflux.

jessicai
14. feb 2019

Jeden maly surovy zemiak skus zjest kazdy den az kym sa nebudes citit dobre.

zanettsur
14. feb 2019

nejaka alergia? intolerancia?

lara45
autor
14. feb 2019

Nic nepomaha..lekari sa so mnou ani nebavia bo vysledky ukazuju ze mi nic nie ..alergiu mam len na novalgin a ibalgin..akurat mam zapchu ..mam nutkanie na vracanie ale nevraciam..teraz beriem iberogast+probiotika a nic..uz som zufala

zaba22
11. jan 2020

@lara45 ahoj,prosim ta,ako si sa z toho dostala? Mam zrovna rovnaky problem

lara45
autor
19. júl 2020

@zaba22 ahoj nakoniec mi zistili schmolove uzlyny na chrptici a preto mi to tak tlacilo do brusnej dutiny ..chcelo ma to zmiast na bolest zaludka..pomohol mi tralgit a rehabilitacia..