Zdravim 🙂 Uz cca mesiac mam problem s konecnikom. Najskor som myslela, ze to mam zaparane, skusila som desky puder, pytiol, sudokrem, kalciovu mast, dokonca aj imazol ci baneocid. Tak si vravim, zeby hemoroid? Tak som skusila hemostop, dubovu koru, repik aj faktu cipky a krem. Stale mam vsak taky pocit podrazdenia a skor okolie konecnika ako samotny konecnik. Stolicu mam v pohode. V utorok idem na rektoskopiu. Mate niekto podobnu skusenost???
@ivkaui.... Hm a nemôžeš mať vnútorný hemoroid? Lebo hemoroid nemusí byť len výstupeny von z konečníka. Môže byť aj vo vnútri a spôsobovať problémy. Existujú dobre lieky Detralex na liečenie zilovej nedostatocnosti, ale tie ti predpise lekár. Však skoč k lekárovi. Aspoň zistíš, čo to je.... Mňa iné nenapadá....
@ivkaui ja som dnes bola tiež s niečím podobným u doktora. Brala mi odber z konečníka a musím doniesť vzorku stolice a moču a ide mi ešte krv brat. A ževraj sa môže stat ze ma pošle ku kožnej no nechápala som. Ale uvidíme podla výsledkov.
@arivederda odber z konecnika?
Dakujem za odpovede, po vysetreni dam vediet verdikt
@ivkaui nebrala si antibiotika? Nedavno som take mala, pomohla zvysena hygiena a probiotika, plus som zacala jest viac jogurtov.
Vysetrenie dopadlo dobre, nic podozrive tam nie. Dal mi lieky a mast a ak to neprejde, tak asi kozna.
@ivkaui prosím Vás prešli Vám ťažkosti?ja už tiež asi mesiac ten istý problém a všetky výsledky boli v poriadku.
@stuplik174 ajoj zrazu to preslo, prestala som so vsetkymi mastami a pod. Proste len vlazna sprcha kazdy den a samozrejme po stolici, a nohavicky take, ktore sa nepchaju do zadku, teda ten konecnik nijak nedrazdia.
@ivkaui ďakujem pekne za odpoveď, dúfam ze aj mne to tak prejde,mam pocit akoby to chcelo prejsť ale dala som si tri krát masť na hemoroidy normálne s aplikátor. Tak dúfam.Pekny večer
@ivkaui nemáš mykozu?