Podráždenosť, hnev a plač

lienka737
9. sep 2015

Ahojte.
Začali sa u mňa objavovať stavy, že kvôli úplným drobnostiach chytám nervy a plačem. Napr. že mi niečo padne na zem, zatrhne sa mi svetrík - skrátka úplne maličkosti.
Je to taký plač z hnevu, skoro až amok.
Pritom mi ozaj nič nechýba, som šťastná, len tieto stavy nedokážem ovládať.
Začala som užívať magnézium, stravujem sa pravidelne, mám všetko čo potrebujem.

Neviem čím to je. Prosím poradte ako to riešiť.
Ďakujem za každý názor a radu.

dominika6
9. sep 2015

@lienka737
všetko asi nemáš,inak by si takéto depresie nemala...
porozmýšľaj čo ťa trápi..

lienka737
autor
9. sep 2015

@dominika6 naozaj mi nič nechýba. Bolo obdobie, keď som mala na také stavy dôvod, takže viem porovnať, ale teraz ozaj som spokojná.
Mne to príde skôr nejaké hormonálne, lebo hentaké amoky pre blbosti....nechápem.

minutka
9. sep 2015

neberies lieky? nemas novu pracu? alebo podvedomy stres?

dominika6
9. sep 2015

@lienka737
chlapa máš ? 😀

lienka737
autor
9. sep 2015

@dominika6 mám, úplne takého zlatého, čerstvo silno zaľúbená 😀

dominika6
9. sep 2015

@lienka737
noooo tak nech ťa stíska silno ...a depka prejde 😀...

lienka737
autor
9. sep 2015

@dominika6 To ani nie je depka, to sú také výbuchy. Ked som s ním a stíska ma, tak ich nemám.

maminuska
9. sep 2015

@lienka737 tak a nemávaš to pred menzesom ? ako PMS ?

jahodnicka
9. sep 2015

Nevim, mozna to treba resit s odbornikem...me pomohly jedine leky...mela jsem dlouhodobe stresy - to jsem se drzela a potom, kdyz stres presel, tak se to vsechno nejak nascitalo a me zacaly ty spravne "stavy".....to ze jsi momentalne v pohode nemusi nic znamenat....nevim, co mas za sebou, jen se snazim poradit....u me jina moznost nez odbornik a leky tehdy nebyla.

ofinka
9. sep 2015

@lienka737 ja mavam to iste a tiez je to silnejsie ako volakedy, tak tiez rozmyslam, ci za tym nie je nieco ine, co treba podchytit liekmi, alebo ci mi chyba serotonin, neviem. mozno este niekto napise, kto s tym a skusenost.

lienka737
autor
9. sep 2015

@jahodnicka to máš pravdu, mám za sebou neľahké obdobie. O to skor ma prekvapuje, že teraz, ked je dobre, tak takéto stavy. Ďakujem.

kurciatko23
9. sep 2015

poznam..... niekedy sa to nedas prekonat inac, nez nasadenim liekov..... malo serotoninu je strasne,,,,,,kto neprezil, nevie

lienka737
autor
9. sep 2015

@kurciatko23 Nijak inak sa to nedá upraviť? Napríklad stravou....sú nutné lieky?
Chcem bábo, takže nerada by som to riešila medikamentózne.

jahodnicka
9. sep 2015

@kurciatko23
@lienka737 i ja potvrzuji....prava klinicka deprese a tyto stavy - bez leku to nejde...ja se zajimam o zdravou stravu a veci okolo a nic nepomohlo...drzim ti palce

kurciatko23
9. sep 2015

myslim, ze neda.....ja som ochorela pred 12 rokmi na vyske, porodila 2 deti.......presla som si po ich porodoch peklom, ale na to dsa zabuda.......pocas tehu som nebrala lieky, lebo som ich nepotrebovala, poporode prezila poporodnu depresiu....mam novu psych. chcem este dietatki, vraj su uz lieky, ktore sa moze aj pocas tehu a dojcdenia, tak neboj, lieku su to najmenej, ver mi 🙂

kurciatko23
9. sep 2015

este ma napadla jena vec.... ze teraz ,mas super pohodu, nieco zle si prezila v minulosti.....vola sa to postraumaticky syndrom, tiez sa lieci asntidepr.