Ahojte vedeli by ste mi poradiť stalo sa Vám že keď ste zjedli tvrdsie pečivo že Vám podrazdilo hrdlo tak že vás zabolelo pri jedení a aj keď sliny prehltate
@kkovacovak ja si to dávam aj do súvislosti zo zubom múdrosti ktorý mu rastie už je trochu vonku ale nie celý či to nemôže byť aj z toho
Je to možné kľudne aj z toho pečiva. Tvrdý kúsok po skriabe jemnú sliznicu a máš potom pocit bolesti, tlaku, alebo opuchu. Mne sa to stalo po jedení pukancov, ta supinka mi "porezala" hrdlo, normálne som mala pocit, že tam mám opuch, keďže sa tam urobila krvná zrazenina,zle sa mi hltalo, pálilo to, prešlo to po pár dňoch, ale odvtedy pukance nejem
@pupetko263 hej to môže. Mne zrovna tiež rastie a tiež cítim hrdlo 😄
@kkovacovak už mi rastie 2 roky pomaly a ešte neni celý iba polovica
@pupetko263 mne rastie už dlho ale vidieť len kúsok. Rastie raz ročne týždeň a potom zas nič 🤷♀️
@kkovacovak aspoň nie som sama lebo už som čítala na internete hrozné scenáre a potom je človek v strese a ešte horšie mu je.Kto vie ako dlho bude to trvať niekedy prehltnem bez problémov inokedy cítim ako keby ma zabolelo na tej strane pri prehĺtaní ako keby mandla
@pupetko263 ano spravila sa ti tam ranka. Kúp si nejaké dezinfekčné cumlacie cukríky aby sa ti to nezapálilo