Podprsenka na vpadnutý hrudník

nickiee0
2. mar 2012

Ahojte. Mám taký problém - mám vpadnutý hrudník a vôbec si kvôli tomu neviem vybrať podprsenku. 😒 Mám ho vpadnutý na pravej strane, takže aj prsník mám na tej strane menší ako druhý ☹ Už som ich skúšala hromadu, ale žiadna mi nesedela...Na tej strane mi celý košík vždy tak divne odstáva a po bokoch ma strašne tlačí. Som už zúfalá 😢 Poraďte akú podprsenku si vybrať??

nickiee0
autor
2. mar 2012

To tu fakt nemá nikto podobný problém? ☹

strapco13
2. mar 2012

nemam taky problem ale neskusala si skor take tie sportove tielka..tie kvalitne drzia a pekne tvaruju prsia a urcite netlacia, ak je rozdiel velmi viditelny, tak bud sa s tym zmieris alebo sú potom su rozne silikonove "vycpavky", ci plastika

strapco13
2. mar 2012

@nickiee0 zabudla som ta oznacit, ze som ti odpovedala

matisd
22. mar 2012

ahoj nickiee0. no ja mám ten problém, aj keď nie vpadnutý ale vpáčený hrudník, to znamená že v prostriedku hrudníka to mám prepadnuté, a okrem toho mám aj veľmi malé prsia.... riešim to push up- kou lebo ináč si s tým neviem rady, na operáciu ísť nechcem.

matisd
12. apr 2012

@nickiee0 no ja mám ten problém, aj keď nie vpadnutý ale vpáčený hrudník, to znamená že v prostriedku hrudníka to mám prepadnuté, a okrem toho mám aj veľmi malé prsia.... riešim to push up- kou lebo ináč si s tým neviem rady, na operáciu ísť nechcem.

nickiee0
autor
12. apr 2012

@matisd aj ja to mám takto, ale ešte aj na pravej strane takže mne nesedia skoro žiadne podprsenky, okrem tých športových.... na operáciu tiež nechcem ísť, vraj je to dosť náročné a bolestivé 😖