Dobrý deň, mám otázku.
Už dlhšiu dobu ma trápia bolesti v pravom boku.
Sú to vlastne bolesti ktoré sú každým dnom väčšie a tak som sa s tým rozhodla zájsť za doktorkou.
Bola som poslaná na chirurgiu a následne na ultrazvuk ,koli podozreniu na zápal slepého čreva.
Tam sa ma sestrička spýtala ,či mám práve menštruáciu a tak som po pravde povedala nie. Poslala ma domov že sa mám. Vrátiť keď ju dostanem ,inak ma nemôžu vyšetriť. Vraj to je preto ,lebo kŕče ktoré trvajú pomaly vyše mesiaca môžu byť spôsobené tehotenstvom.
Povedala som že som stále panna ,predsa len mám stále 17, ale i tak sa jej odpoved nezmenila a povedala ,že sa mám vrátiť až keď dostanem menštruáciu.
Prosím vás ,čo je na tom pravdy ?
Zase sa niekto nudi? Neverim, ze taka doktorka existuje
Ak je podozrenie na slepe crevo,neriesi sa ci je alebo nie je menzes. To je to posledne v takych pripadoch
Zapal slepeho creva ja akutna brusna prihoda, netrva vyse mesiaca. A ziaden lekar by netvrdil, ze tak dlho trvajuce bolesti mozu byt sposobene len tehotenstvom. Toto je zas nejaka nezmyselna tema 🙄
@beky1813 je mi luto ak to takto vyznelo, ale ozaj sa mi toto dnes stalo. Bolesti trvajú dlhšiu dobu, nemám potrebu klamať či si tu vymýšľať. Taktiež som dnes zistila ,že pani sestrička ktorá mi to povedala je pomerne problematická a ja niesom jediná ,ktorá s ňou mala problém. Tak či onak ,ďakujem za odpovede.
To vazne sa ti to stalo? Ked si teda nevymyslas a ked ti slepe crevo nahodou praskne, pretoze ta sestricka poslala domov, tak kto bude za to niest zodpovednost? Na tvojom mieste by som sla na pohotovost, s tym, ze uz si bola na vysetreni a vyslovili podozrenie na slepe crevo. So slepakom nie je sranda... sama ho uz mam von a dokonca sme malu v rodine pripad, kedy pre nezodpovednost lekarov slepe crevo dotycnemu prasklo a bol v ohrozeni zivota.
Inak, bolesti mozu trvat aj dlhsie. Mna tiez pobolievalo brucho asi 3 tyzdne, nejako som to stale prechodila a ked sa nedalo vydrzat, sla som na vysetrenie a tam zistili, ze je to slepak. Tiez som zila dovtedy v tom, ze zapal s. creva je akutna brusna prihoda...
Asi by bolo najlepšie normálne zmeniť doktorku. Raz keď si panna, tak asi nemôžeš byť tehotná, to je čo za hlúposť. Mala by si to čo najskôr riešiť, bo ozaj ak by to malo byť slepé črevo a praskne, tak potom čo?
@natynatt Ak máš silné bolesti, zvraciaš teplota a tak, šup na pohotovosť. Ale ak ťa len "bolí brucho" môže to byť všeličo. Ja som takto lietala pred rokom po lekároch a pohotovostiach so "slepým črevom". Nikdy to nebolo také akútne a preto sa nič nedialo. Mala som to skoro každý týždeň po dobu asi 2 mesiacov. Nikto mi ho nechcel vybrať 😂 potom to samé prestalo. Teraz to už mám iba keď zjem niečo semienkovité, napr. pukance.
@natynatt to čo je za doktorku ktorá Panne povie že to môže byt tehotenstvom ? 🤣🤣 mne sa asi sníva