Ahojte kocky, mam otázku možno trochu priskoro ale som napätá... Ak by mal niekto skúsenosť,info budem rada a vďačná. Začalo to v októbri ked mi robili klasické testy na cytologiu.... Nevedela som ze mi ju budú robiť tak den pred tým som mala s manželom sex.... Výsledky boli až o 4 týždne take cytológia 3 a podozrenie na hpv.... Kontrolo o pól roka.... Ok študovala viem co to je aj co to spôsobuje.... Som po opätovnom odbere cytológia výsledky budú cca za týžden no moja otázka znie.... Je to moja 3 cytológia pričom prvá vyšla myslím ze 1alebo 2 už som si neni istá. Berú mi ju preto lebo po malom mi zostala na krčku odreninka. Mam 9 rokov stáleho partnera.... Už manžela.... Ma na vnútorných stehnách skôr v ten jamke( Slabine) maličké akoby vyrastky( bradavicky) Dočítala som SŠ ze by to mohly byt genitane bradavice.... A tiež ich spôsobuje hpv...podotýkam mal ich už pred tým ako začal so mnou. Ale ako je možné ze pred tým som mala všetky výsledky ok.... Manžel sa asi pred rokom dával testovať len tak preventívne na pohl. Choroby vsetko vyšlo ok. Ako som sa teda mohla nakaziť až teraz??? Nechápem to. Neveru sa snažím vylúčiť teda z mojej strany 100% a z manželovej no verím mu. Takze asi toľko. Viete poradiť. Pekný vecer😉
Ked sa dal testovat na pohlavne choroby, asi mal na to nejaky dovod, nie?Neviem, ci je bezne, aby sa daval clovek len tak, ak ma staleho sexualneho partnera 9 rokov, testovat na pohlavne choroby...