Doktorka povedala kontrola o rok.
Všetko okej .
Dôjdem domou a na konci papiera podozrenie na glaukóm.
Nechápem prečo mi povedala ,že je všetko okej.
Glaukom je zelený zákal a to je okej.?
presne preto tam mas podozrenie na glaukom aby jej vysetrenia preplatili najma to oct lebo nemala realny dovod ti ho ani robit v podstate
prevencia na oci aa nerobi a nepreplaca resp min OCT v nej nie je
Diagnoza je dovod na vysetrenie a z toho sa robi zaver ten je podstatny 🙂 . S podozrenim na diagnozu ides na vysetrenie a v zavere je vysledok vysetrenia .
Ak si nie spokojná tak chod do súkromného očného centra. Tam zaplať a nič nevrav a čo TI povie lekárka a budeš vedieť na čom si.
je len podozrenie...nie ešte v skutočnosti.
o ten rok keď prídeš tak už ten glaukom tam môže byť... môže - ale nemusí.
Ahoj nalez nenasvedcuje ani pre glaukom ani na podozrenie, je to diagnoza na ktoru doktorka bodovala vysetrenie pre poistovnu a diagnoza sa zgenerovala aj do spravy
Pracujem na ocnej ambulancii absolutne sa uz nemusis tym zaoberat vsetko mas v norme , lekar ta vysetril poriadne mozes byt pokojna
@alickapusinka ved nikde nepise ze je nespokojna
@deti95060810 z takeho nalezu viac nepravdepodobne aby niekedy tak bol glaukom
@alickapusinka nechápem doktorka bola uzastna a povedala ,že je všetko okej .
Len keď som prišla domou som pozrela spravu a videla to tam napísané.
@taktotedanie hej chápem len sa nechce uspokojiť s tým že čo ma. Tak nech ide k druhému ak tej neverí. Ja si myslím že asi potrebuje len uistenie.
@alickapusinka odpovedala som
pozri je aj iná voľba lekára ak sa bojíš že niečo TI zatajila čo pochybujem tak sa potrebuješ uistiť.
@alickapusinka preco by mal lekar nieco zatajovat? 🤷🏻♀️
Nezamyslaj sa. Je to kód diagnózy, aby bolo vysetrenie preplatené poisťovňou. Ak je to ok, je to ok.