Poďme sa hýbať

nini1010
15. sep 2015

Ahojte,
Rada by som poradit,alebo skor spravne nakopnut 🙂 som mamina mensieho dietatka,pracovne velmi vytazena.mam cas akurat tak na robotu,inak dost stresujucu a psychicky vycerpavajucu,dieta a manzela.citim sa dost unavena a ked pridem z prace a urobim co treba som stastna ze si mozem konecne lahnut.klasika,myslim ze vacsina to poznate 🙂 ale uz dlhsie citim potrebu nieco zo sebou robit,zacat sa hybat.dlhe roky som sa velmi aktivne venovala tancu a mala som fantasticku kondicku.ked som s tym sekla nevenovala som sa uz nicomu inemu,nebola potreba,nepotrebujem chudnut,ale citim ze uz nevladzem ani vyjst po schodoch a pomohlo mi to aj psychicky po praci.Fakt je ze nenavidim cvicenie,nenavidim fitko,cestne sa priznavam ze na taketo veci som leniva ako vos a nedokazem sa prinutit hoci citim ze by mi takyto relax velmi pomohol.Mate nejaky recept ako dat do pohybu take "lenive zenske" ako ja,ktore sa radsej presvedcia ze nie je cas a nevladzu akoby radsej pohli zadkom? 🙂

libela
15. sep 2015

recept nemám ale minimálne jednu takú poznám, seba..

pribinak
15. sep 2015

My s kolegyňou, ked ideme MHD a nie autom, tak vystupime o 2-3 zastávky skôr a to ráno do prace a aj poobede s prace a snažíme sa ignorovať výťah
Nie je to vela, ale vyťažená pracujúca matka niekedy fakt nemá cez týžden cas naviac

nini1010
autor
15. sep 2015

@pribinak Ked som chodila busom bolo to fajn,celkom som nachodila.teraz mam auto aby som vedela vozit cestou do prace dieta do skolky (vzhladom na vzdialenost sa to naozaj inak neda) a som taka usedena ze az.uplne na figu :(

bonaqa2013
15. sep 2015

Žeby sa nenašiel žiadny šport čoby ťa aspoň troška bavil? Plávanie, behanie, a čo tancovať s partnerom. Viem že v MT bol kurz - chodil tam aj môj brat s manž. - veľmi si to obaja pochvaľovali.
Susedky - baby po 50 tke - nechce sa im behať, alebo už tak nevládzu, ale kúpili si palice a robia rýchlu chôdzu....

nini1010
autor
15. sep 2015

@bonaqa2013 S muzom sa mi velmi nechce,on ma pohybu dost to len ja som za knedlu.ale akurat sme sa dohodli ze mi vecer postrazi malu na pol hodku a ja pojdem behat.len kapanecek mam strach ze ked pridem vyflusnuta z prace ze ma spat na nohy uz nic nepostavi 🙂

pribinak
15. sep 2015

@nini1010 tak zaparkuj ďalej od prace, nejake dve - tri ulice, ak máš taku možnosť ;)

nini1010
autor
15. sep 2015

@pribinak Mam sluzobne auto a parkovacie miesto pod oknom roboty,no co ti poviem...uz sa citim aj pred vami trapne z tych dovodovyhovoriek.

nini1010
autor
16. sep 2015

@libela
@bonaqa2013
@pribinak Ahojte,musim sa pochvalit ze dnes som si dala po praci polhodinku behu,skoro som dusu vypustila a mala som aj kratsie pauzy ked som len kracala ale spotila som sa ako veeelmi dlho nie,psychicky relax a ten dobry pocit zo samej seba na nezaplatenie.verim ze vytiahnem tenisky aj zajtra,drzim si palce 🙂

libela
16. sep 2015

@nini1010 Blahoželám,,,, a závidím.. 😉

libela
17. sep 2015

Tak ako? Aj dnes si behala?

nini1010
autor
18. sep 2015

@libela Dnes nie,prisla som zo sluzobky a nechcelo sa mi,najblizsia moznost bude zajtra a verim ze to dam 🙂

libela
18. sep 2015

škoda, že nie sme bližšie , ale budem ťa podporovať (a kontrolovať) na diaľku 😉 😉 😉

nini1010
autor
18. sep 2015

@libela Tak to je dobry napad.aj ty behas?

libela
18. sep 2015

no to hej, ale za deťmi 🙂, tri deti, najstaršia je teraz prváčka, druhá má 5 rokov a najmladší má 5 mesiacov, s manželom rekonštruujeme jeden starší dom, manžel je v práci v zahraničí, ešte že mám pri sebe mamu..... 😅

nini1010
autor
18. sep 2015

@libela Aha,takze maminka na plny uvazok! 🙂 ja som taky trosku opak,busy pracujuca maminka maleho dietatka.ale dobre paci sa mi to,mozes ma kontrolovat 🙂 zajtra sa chystam tak verim ze nebude prsat nech sa mi to nepokazi.dnes sa nedalo,bola som s dcerkou doma sama.

libela
18. sep 2015

@nini1010 chápem, zajtra kontrola.. aj ja by som trošku pohla so zadkom, ale nedá sa to, a večer som už v koncoch.... volakedy som chodila na zumbu čo bolo perfektné,,,, ale teraz nemôžem lebo kojím a nerada by som aby malému nechutnalo mliečko....

libela
22. sep 2015

ahoj, tak ako???

nini1010
autor
22. sep 2015

@libela Ahoj,dnes opat 🙂 dokknca nechcem zakriknut ale pomaly vydrzim dlhsie behat bez potreby prestavky v podobe rychlej chodze.kde tu ma zaboli aj nejaky ten sval na znak toho ze telo preziva pohybovy sok a to je skvely pocit 🙂 zatial som pri chuti.som si povedala ze po 10 razoch sa odmenim niecim napr na pocuvanie hudby pri behu.

libela
22. sep 2015

super, teším sa s tebou 🙂 len tak ďalej..