Ahojte,
Rada by som poradit,alebo skor spravne nakopnut 🙂 som mamina mensieho dietatka,pracovne velmi vytazena.mam cas akurat tak na robotu,inak dost stresujucu a psychicky vycerpavajucu,dieta a manzela.citim sa dost unavena a ked pridem z prace a urobim co treba som stastna ze si mozem konecne lahnut.klasika,myslim ze vacsina to poznate 🙂 ale uz dlhsie citim potrebu nieco zo sebou robit,zacat sa hybat.dlhe roky som sa velmi aktivne venovala tancu a mala som fantasticku kondicku.ked som s tym sekla nevenovala som sa uz nicomu inemu,nebola potreba,nepotrebujem chudnut,ale citim ze uz nevladzem ani vyjst po schodoch a pomohlo mi to aj psychicky po praci.Fakt je ze nenavidim cvicenie,nenavidim fitko,cestne sa priznavam ze na taketo veci som leniva ako vos a nedokazem sa prinutit hoci citim ze by mi takyto relax velmi pomohol.Mate nejaky recept ako dat do pohybu take "lenive zenske" ako ja,ktore sa radsej presvedcia ze nie je cas a nevladzu akoby radsej pohli zadkom? 🙂
My s kolegyňou, ked ideme MHD a nie autom, tak vystupime o 2-3 zastávky skôr a to ráno do prace a aj poobede s prace a snažíme sa ignorovať výťah
Nie je to vela, ale vyťažená pracujúca matka niekedy fakt nemá cez týžden cas naviac
Žeby sa nenašiel žiadny šport čoby ťa aspoň troška bavil? Plávanie, behanie, a čo tancovať s partnerom. Viem že v MT bol kurz - chodil tam aj môj brat s manž. - veľmi si to obaja pochvaľovali.
Susedky - baby po 50 tke - nechce sa im behať, alebo už tak nevládzu, ale kúpili si palice a robia rýchlu chôdzu....
@bonaqa2013 S muzom sa mi velmi nechce,on ma pohybu dost to len ja som za knedlu.ale akurat sme sa dohodli ze mi vecer postrazi malu na pol hodku a ja pojdem behat.len kapanecek mam strach ze ked pridem vyflusnuta z prace ze ma spat na nohy uz nic nepostavi 🙂
@libela
@bonaqa2013
@pribinak Ahojte,musim sa pochvalit ze dnes som si dala po praci polhodinku behu,skoro som dusu vypustila a mala som aj kratsie pauzy ked som len kracala ale spotila som sa ako veeelmi dlho nie,psychicky relax a ten dobry pocit zo samej seba na nezaplatenie.verim ze vytiahnem tenisky aj zajtra,drzim si palce 🙂
Tak ako? Aj dnes si behala?
škoda, že nie sme bližšie , ale budem ťa podporovať (a kontrolovať) na diaľku 😉 😉 😉
no to hej, ale za deťmi 🙂, tri deti, najstaršia je teraz prváčka, druhá má 5 rokov a najmladší má 5 mesiacov, s manželom rekonštruujeme jeden starší dom, manžel je v práci v zahraničí, ešte že mám pri sebe mamu..... 😅
ahoj, tak ako???
@libela Ahoj,dnes opat 🙂 dokknca nechcem zakriknut ale pomaly vydrzim dlhsie behat bez potreby prestavky v podobe rychlej chodze.kde tu ma zaboli aj nejaky ten sval na znak toho ze telo preziva pohybovy sok a to je skvely pocit 🙂 zatial som pri chuti.som si povedala ze po 10 razoch sa odmenim niecim napr na pocuvanie hudby pri behu.
super, teším sa s tebou 🙂 len tak ďalej..
recept nemám ale minimálne jednu takú poznám, seba..