Podľa čoho vyberať kvalitný CBD olej?

anastaziamala
17. okt 2021

Ahojte, chcela by som začať užívať CBD olej nakoľko mám dlhodobejšie stresové obdobie a nemôžem spávať. Nechcem skončiť na liekoch na spanie a takto sa fungovať dlhodobo nedá. Nemám s týmto olejom zatiaľ žiadne skúsenosti. Bola by som vďačná keby ste sem napisali svoje typy- podľa čoho si olej kúpiť, je tam aj široká percentuálna škála olejov, podla čoho sa vyberajú percentá tychto olejov? Poprípade akú značku máte overenú? Bojím sa že by som zbytočne zaplatila veľa za šmejd. Ďakujem za každú jednu radu

nerya
17. okt 2021

https://instagram.com/ocami_farmacie pozri na tomto profile, majú veľa informácií o CBD

anastaziamala
autor
17. okt 2021

@nerya ďakujem pozriem 🙂

pavlicka123
22. okt 2021
Používateľ pavlicka123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pavlicka123.

@anastaziamala ahoj, vždy sa treba zamerať na to, o aké cbd ide (aká je to spoločnosť, či má certifikát na svk a teda či neobsahuje nejaké zakazane látky..). Taktiež je dôležité, či ide o fullspectrum a aká je hladina thc...a či to je aj CBG.. taktiež je podstatné, akou technológiou je spracované a teda ako dobre sa vstrebáva do krvného obehu..🙂
Ak máš otázky, pokojne mi napíš do ss 🙂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz