Podkožný vred na stehnách

srd
27. jún 2021

Ahojte baby mam taky problem ani neviem ako zacat mam problemi z podkoznymi vredami na stehnach uz asy cc 5 rokov 6x som bola na chirurgii rezat jak vždy mi len pre čistili pisali mi antibiotika achodila som 3dni na previazi a teras zas mam na oboch stehnach pod kožné vredy apoviem vam baby strasne to bolí mam aj horucky ale strasne sa bojim zase ísť na chirurgii keďže viem ako to boli teras tomam take ze už pomalí ani chodiť nevládzem v kuse musím mať nohy od seba oddelené 😥 baby da sa ísť aj ták aby ma uspali lebo viem že to nedám strašne sa bojím velmi to bolí mate niektorá z vás ten istí pripad alebo mali ste vopred ďakujem za odpovede

danik1505
27. jún 2021

@srd veď aspoň lokálnu anestezu ti asi dajú, nie? S vnútornými vredmi neviem, či sa dá niečo robiť..

srd
autor
27. jún 2021

Mislite injekciu

danik1505
27. jún 2021

@srd áno, opichat to dookola, aby to nebolelo pri reze

srd
autor
27. jún 2021

Ano davali mi ale ked uz vred je zapálení a niekolko dnovi zial bohu to uz nezaberá tu bolesť cítite velmi to už ta injekcia je zbitocna sam doktor mi to x krát povedal

kacena4
28. jún 2021

dolezite je zistit z coho sa ti robia, krv a hladat pricinu nie je riesit nasledne ked uz je... drzim paleceky

marion30
28. jún 2021

@srd ahoj,áno,mala som,roky ...je to HS a liečili má od ATB cez kortikoidy až po biologicku liečbu počnúc rezanim...jza moje letité skúsenosti ti môžem povedať že ti nepomôže žiadny liek,ani rezanie ani lekár..len to zhoršia pretože sami nevedia z čoho to je,dali tomu len názov.. problém je v slabo prudiacej krvi,a tiež v hormonoch,liecim sa sama vyše dvoch rokov,bez akýchkoľvek liekov a mastí,pre bližšie info mi napíš súkromne ak chces.drzim palce