Poraďte s čoho môžu byt takéto
Podložne vyrážky ? Sú take aj tukové alebo vodové take napuchnute nechápem tomu že len na brade
To bude potravinová intolerancia na nejakú potravinu napr. Na vajcia (aj podľa čínskej medicíny sa prejavuje vyrážkami na brade postihnutie tráviaceho traktu). Zanalyzuj si, čo si jedla alebo si kup food detective test.
to vyzera ako cysticke akne, nejaky zapal v tele, neješ potraviny, ktore ti mozu skodit? napriklad vela sladkosti, cokolady.. nejaku upravu stravy skus a vela vody.. ak mas pocit, ze to je s tvojou stravou dobre, tak mozno este mi napada, ze na brade sa robia vyrazky ked je problem s mocovymi cestami alebo gynekologicke problemy. hm, kazdopadne asi by ti doktor vedel lepsie poradit 🙂
@baskarepkova jem v poslednej dobe strašne gel sladkosti to je pravda
@angie_l pomohlo by ti ak by si troska obmedzila alebo najlepsie by bolo prestat a pit vela vody, nech to dostanes prec z tela 🙂 a nezabudaj sa kremovat, rano aj vecer. ja mam rada kremy od znacky Himalaya, kupis v Dmku alebo v Tescu, su fajnove a maju v sebe vit. E, ktory predchadza starnutiu 🙂 skus toto, do niekolkych mesiacov by si mala mat super plet, ak to bude dodrziavat, ja napriklad nesmiem sladkosti vobec (samozrejem, ze si sem tam dam, ale s mierou, elbo viem, ze sa vyhadzem strasne ) a stale sa kremuje, kazdy den, tvar aj dekolt, to pomaha velmi 🙂 drzim prsty
@baskarepkova no máš pravdu ale ja keď nemám v poslednej sladké normálne mi je zle s toho 🤣 ešte aj kojím tak mi to chyba ale obmedzím a hneď od zajtra pokúsim sa lebo hneď keď sa zobudím potrebujem niečo sladké pred kojením som nejedla skoro vôbec
@angie_l skus daku zubnu pastu s prirodnym fluorom, napr himalaya v dm